Ηγγικεν η ώρα…

Από την περασμένη Τετάρτη, η ομάδα επέστρεψε στις αγωνιστικές της υποχρεώσεις, με προσαρμογή στην καθημερινότητά της, προετοιμαζόμενη για την επανέναρξη του Πρωταθλήματος αρχικά και του Κυπέλλου στη συνέχεια.

Με τον ανταγωνισμό να έχει ήδη κάνει τις πρώτες του κινήσεις για τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο, ήγγικεν η ώρα και για τις αντίστοιχες του ΠΑΟΚ. Οι άνθρωποι της ομάδας, έχουν ξεχωρίσει συγκεκριμένες περιπτώσεις που ενδιαφέρουν κυρίως για το αριστερό άκρο της άμυνας, σε δεύτερη προτεραιότητα το κέντρο αυτής, ενώ στο τραπέζι
των σχετικών συζητήσεων υπάρχουν και μεμονωμένες περιπτώσεις που αφορούν την επιθετική γραμμή. Ταυτόχρονα, η συζήτηση αφορά και τις περιπτώσεις ποδοσφαιριστών της ομάδας που δεν υπολογίζονται κι είναι προς αποχώρηση.

Πρόκειται για μια κουβέντα που μπήκε στο τελικό της στάδιο, μέσα από συνάντηση που βρίσκεται σ’ εξέλιξη στο κεντρικό ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης, συμφερόντων της οικογένειας Σαββίδη και σ’ αυτήν μετέχουν ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Ιβάν Σαββίδης, το μέλος του Δ.Σ. και υιός του ισχυρού ανδρός, Γιώργος Σαββίδης, ο τεχνικός διευθυντής, Λούμπος Μίχελ και ο προπονητής, Ραζβάν Λουτσέσκου. Με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον αναμένονται τ’ αποτελέσματα της συζήτησης αυτής που θα μετουσιωθούν στις αντίστοιχες κινήσεις προσθαφαίρεσης του έμψυχου δυναμικού για το δεύτερο – και πλέον κρίσιμο – μισό της σεζόν.
Keywords
Τυχαία Θέματα