Στους μικρούς η προσοχή του Ερέρα

Από την πρώτη μέρα που πάτησαν το πόδι τους στο Βέρμιο οι ποδοσφαιριστές του Άρη, ο Πάκο Ερέρα έψαξε να βρει δίαυλο επικοινωνίας με τους μικρούς της αποστολής.

Ο Ισπανός ενημερώθηκε από τους συνεργάτες του και ιδιαίτερα από τον Πασχάλη Μελισσά (προπονητής της Κ20) για την ποιότητα των νεαρών της ομάδας και όπως διαπίστωσε μετά από τόσες μέρες μαζί τους, η αξία κάποιων είναι αυτό που λέμε… ανεκτίμητη.

Σίγουρα χρειάζεται δουλειά για να βελτιωθούν και να φτάσουν στο επιθυμητό επίπεδο.
Η συμμετοχή
τους στην ανδρική ομάδα έχοντας απέναντι τους καταξιωμένους ποδοσφαιριστές, μόνο εύκολη δεν είναι.

Ο Κλιγγόπουλος (στόπερ) και ο Μπουλγκουρίδης (ακραίος μπακ) είναι δύο ποδοσφαιριστές που ξεχωρίζουν ως τώρα, ενώ υπάρχουν και άλλοι όπως ο Γάλλος Κλεμέντε, αλλά και ο Καλλίδης που δείχνουν εξαιρετικά δείγματα γραφής.

Ο Ερέρα μιλάει συχνά με όλους για να τους αποφορτίσει από το άγχος.
Ταυτόχρονα το μήνυμα που προσπαθεί να τους περάσει είναι ό,τι τους στηρίζει, τους πιστεύει και ό,τι δεν πρόκειται να τους αγνοήσει από την στιγμή που οι ίδιοι συνεχίσουν να δουλεύουν με τον ίδιο ζήλο.
Αν μη τι άλλο πρόκειται για ταλαντούχα παιδιά που ο Άρης τα έχει ανάγκη καθώς προέρχονται από τα σπλάχνα του.

Κάποιοι απ΄ αυτούς θα κληθούν να ακολουθήσουν την υπόλοιπη αποστολή στην Ολλανδία και εκεί θα κριθεί αν θα παραμείνουν στην πρώτη ομάδα, ή αν θα επιστρέψουν στους μικρούς για να επανέλθουν κάποια στιγμή αργότερα όταν θα είναι πιο έτοιμοι για να μπουν στα βαθιά.
Keywords
Τυχαία Θέματα