Στο Βελιγράδι Μποντιρόγκα και Μοτεγιούνας

Με επίσημη ανακοίνωσή της η Euroleague επιβεβαίωσε τις φήμες που ήθελαν υψηλόβαθμα στελέχη της να βρίσκονται στο Βελιγράδι, με σκοπό να συζητήσουν μια νέα πολυετή συνεργασία με τους Ερυθρό Αστέρα και Παρτίζαν.

Συγκεκριμένα, ο Πρόεδρος της λίγκας, Ντέγιαν Μποντιρόγκα παρέα με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο, Παούλιους Μοτεγιούνας είχαν ένα meeting με διοικούντες των δύο σέρβικων συλλόγων συζητώντας πολλά και διάφορα. 

Όπως αναφέρει

η επίσημη ανακοίνωση της Euroleague, στη συνάντηση αυτή έγινε ένας απολογισμός της μέχρι τώρα συνεργασίας των δύο ομάδων με τη λίγκα και εξετάστηκε η ανανέωση αυτής για τα επόμενα χρόνια.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η Euroleague:

«Με αφορμή τα πρόσφατα άρθρα που δημοσιεύτηκαν σε πολλά μέσα ενημέρωσης, η Euroleague Basketball θα ήθελε να δηλώσει ότι:

Ο Πρόεδρος της Euroleague, κ. Ντέγιαν Μποντιρόγκα και ο Διευθύνων Σύμβουλος, κ. Παούλιους Μοτεγιούνας συναντήθηκαν με τα εκτελεστικά μέλη του Ερυθρού Αστέρα και της Παρτίζαν στο Βελιγράδι την Πέμπτη 8 Φεβρουαρίου. Σκοπός και των δύο συναντήσεων ήταν η ανταλλαγή ιδεών, η ανασκόπηση των εν εξελίξει και η αξιολόγηση των μελλοντικών συνεργασιών. Η Euroleague Basketball θα ήθελε να ευχαριστήσει και τους δύο συλλόγους για τη φιλοξενία τους».

Keywords
Τυχαία Θέματα