ΑΕΚ: Αυστηρά μέτρα ασφαλείας από το ματς με την Κηφισιά!

Μετά το «λουκέτο» των δύο μηνών στα γήπεδα του ελληνικού πρωταθλήματος η Κυβέρνηση «άναψε» το πράσινο φως για την επιστροφή του κόσμου στις κερκίδες. Η ΑΕΚ υποδέχεται την επόμενη Κυριακή την Κηφισιά και η «Ένωση» κυκλοφόρησε τα εισιτήρια του αγώνα.

Μάλιστα η ΠΑΕ ενημέρωσε για τα αυστηρά μέτρα ασφαλείας που θα έχουν ισχύ

από το παιχνίδι με την ομάδα των Βορείων Προαστίων. Οι «κιτρινόμαυροι» είναι αποφασισμένοι να μην θέσουν σε κίνδυνο την ομαλή λειτουργεία του γηπέδου.

Στην ΑΕΚ αναφέρουν ότι: «από την στιγμή που θα ανοίξει και πάλι το γήπεδό στον αγώνα με την Κηφισιά, όταν το σύστημα παρακολούθησης και ελέγχου πρόσβασης εντοπίσει οποιαδήποτε προσπάθεια κατόχου εισιτηρίου διαρκείας ή απλού εισιτηρίου να περάσει μαζί του από το τουρνικέ και δεύτερο άτομο το οποίο δεν θα έχει εισιτήριο, αν πρόκειται για κάτοχο διαρκείας τότε αυτό θα ακυρώνεται άμεσα και θα αφαιρείται από τον παραβάτη».

Παράλληλα η ομάδα διευκρίνησε: «αν ο παραβάτης είναι κάτοχος απλού -και πάντοτε ονομαστικού- εισιτηρίου, αμέσως μετά τον εντοπισμό του από το σύστημα θα μπαίνει αυτόματα σε black list και δεν θα έχει στο μέλλον τη δυνατότητα να αγοράσει ξανά εισιτήριο και δεν θα μπορέσει να ξαναμπεί στην Αγιά Σοφιά».

Η ΠΑΕ βρίσκεται στην αγορά και εξετάζει την εγκατάσταση συστήματος ελέγχου εισόδου Χ-Ray. Ουσιαστικά συστήματος security scanner όπως αυτό που υπάρχει στα αεροδρόμια για να χρησιμοποιηθεί στις θύρες των οργανωμένων οπαδών.

Στόχος της ΑΕΚ με τη συγκεκριμένη κίνηση είναι να μην παιρνούν στο γήπεδο επικίνδυνα αντικείμενα από τους φιλάθλους της.

Keywords
Τυχαία Θέματα