Στο προσκήνιο η … μπάλα

Η προσαρμογή στις διπλές προπονήσεις δεν είναι ότι πιο εύκολο για τους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ, μετά τη διακοπή των εορτών, αλλά δεν παύει να είναι μια απαιτητή πραγματικότητα, όπως τέτοια είναι κι η ανάγκη ετοιμότητας που πρέπει να έχει η ομάδα κι ο κάθε ένας ξεχωριστά εν όψει της επιστροφής στις επίσημες αγωνιστικές δοκιμασίες.

Η σημερινή μέρα ήταν η πρώτη με διπλή προπόνηση. Το πρωί το βάρος έπεσε περισσότερο στη φυσική κατάσταση, με το διαχωρισμό των ποδοσφαιριστών σε δυο ομάδες, που εναλλάχθηκαν σε γυμναστήριο και γήπεδο,
αλλά το απόγευμα προτεραιότητα για όλους ήταν η τακτική. Την καθιερωμένη προθέρμανση διαδέχτηκαν ασκήσεις κυκλοφορίας της μπάλας και αντίστοιχες τακτικής με ανάπτυξη και λειτουργίες σε άμυνα κι επίθεση στις στημένες φάσεις, μέσα από … «οικογενειακό» διπλό σε μισό γήπεδο ανάμεσα σε δυο ομάδες των δέκα ποδοσφαιριστών.

Το δικό τους, ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Γλύκος, Ελ Καντουρί που ζυγώνουν ολοένα και περισσότερο την ημέρα επιστροφής τους σε απόλυτα κανονικούς ρυθμούς. Διπλή προπόνηση έχει προγραμματιστεί και για αύριο, τις ίδιες ώρες και πάλι στη Νέα Μεσημβρία.
Keywords
Τυχαία Θέματα