Παπαθεοδώρου: «Μόνο έτσι θα νικήσουμε...»

Με τον Ντάρνελ Τζάκσον για πρώτη φορά στην αποστολή και δίχως κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα αναχώρησε σήμερα (29/12) ο ΠΑΟΚ για την Αθήνα, για το αυριανό (30/12, 16:30) εκτός έδρας παιχνίδι με το Λαύριο, στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής του ελληνικού πρωταθλήματος.

Πριν την αναχώρηση των «ασπρόμαυρων» το απόγευμα από τη Θεσσαλονίκη, ο Ηλίας Παπαθεοδώρου
έκανε δηλώσεις για το αυριανό παιχνίδι. Επίσης, σχολίασε το γεγονός ότι για πρώτη φορά μαζί με την ομάδα βρίσκεται ο νεοφερμένος Αμερικανός φορ.

Για το παιχνίδι με το Λαύριο, ο προπονητής του ΠΑΟΚ ήταν ξεκάθαρος σχετικά με το τι απαιτείται για να πάρει η ομάδα του τη νίκη, στέλνοντας παράλληλα το μήνυμα στους παίκτες του. Είπε: «Η βαθμολογική θέση του Λαυρίου στις πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος δείχνει την ποιότητα που έχει σαν ομάδα. Είναι μια ομάδα με πολύ καλό υλικό, αθλητικούς ξένους, με επαφή με το καλάθι. Έχει τον ίδιο προπονητή εδώ και αρκετά χρόνια, που έχει αφήσει το στίγμα του. Είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι για εμάς, μακριά από το γήπεδό μας, και θα πρέπει να παίξουμε σε πάρα πολύ υψηλό επίπεδο για να μπορέσουμε να το κερδίσουμε».

Όσο για την παρουσία του Τζάκσον τόνισε: «Έχει κάνει μαζί μας τρεις προπονήσεις. Σίγουρα χρειάζεται περισσότερο χρόνο για να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της ομάδας. Το καλό, όμως, είναι ότι είναι έμπειρος παίκτης και αντιλαμβάνεται σχετικά γρήγορα το τι χρειάζεται και το τι θέλουμε να παίξουμε και στην επίθεση και στην άμυνά μας. Θα ακολουθήσει την αποστολή και θα προσπαθήσει να μας βοηθήσει».

Να σημειωθεί ότι ο «Δικέφαλος» ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το τελευταίο παιχνίδι μέσα στο 2017 σε όλες τις διοργανώσεις με προπόνηση που έγινε το μεσημέρι στο PAOK Sports Arena. Στην αποστολή για τον αγώνα με το Λαύριο ο Παπαθεοδώρου συμπεριέλαβε τους εξής: Λίνο Χρυσικόπουλο, Ousman Krubally, Αντώνη Κόνιαρη, Θοδωρή Καρρά, Απόλλωνα Τσόχλα, Βαγγέλη Μαργαρίτη, Θοδωρή Ζάρα, Βασίλη Χαραλαμπόπουλο, Δημήτρη Κατσίβελη, Darnell Jackson, Phil Goss, Lucky Jones.
Keywords
Τυχαία Θέματα