Στην Ιντερνασιονάλ στρέφεται πλέον ο ΠΑΟΚ για Μολέντο

Από ότι φαίνεται το σίριαλ του Ροντρίγκο Μολέντο δεν πρόκειται να τελειώσει εύκολα για τον ΠΑΟΚ, είτε θετικά, είτε αρνητικά. Είναι τόσες πολλές οι παράμετροι που επισέρχονται καθημερινά στη διαπραγμάτευση που σε συνάρτηση με την εύθραυστη αποφασιστικότητα του 30χρονου Βραζιλιάνου αλλάζουν τα δεδομένα από ώρα σε ώρα.

Το νέο επεισόδιο που ήρθε να προστεθεί σήμερα είχε να κάνει με τη νέα τοποθέτηση του ποδοσφαιριστή πως δε συζητάει
τίποτα άλλο παρά μόνον την επιστροφή του στην πατρίδα του και την άμεση ενσωμάτωση στην Ιντερνασιονάλ, με την οποία έχει προσύμφωνο για το καλοκαίρι όταν και θα έχει ολοκληρωθεί το συμβόλαιό του με τον Παναθηναϊκό. Εξέλιξη που προκάλεσε μέγιστο εκνευρισμό σε όλες τις υπόλοιπες πλευρές.

Ωστόσο, οι άνθρωποι του «Δικεφάλου» φέρονται αποφασιμένοι να κάνουν ότι περνάει από το χέρι τους για να ολοκληρώσουν τη ... δαιδαλώδη αυτή συμφωνία, με αποτέλεσμα να στραφούν πλέον στην .... Ιντερνασιονάλ με σκοπό την άμεση αγορά του.

Κοινώς, ο εκπρόσωπος του ποδοσφαιριστή κι οι Βραζιλιάνοι που κινήθηκαν πανέξυπνα εξασφαλίζοντας την υπογραφή του στο προσύμφωνο έφεραν την κατάσταση εκεί που ήθελαν, κάτι που σημαίνει πως είτε θα αποκτήσουν άμεσα τον ποδοσφαιριστή είτε ένα σημαντικότατο ποσό από την πώλησή του στον ΠΑΟΚ, που πλέον είναι κοινό μυστικό πόσο πολύ τον θέλει και τί είναι πρόθυμος να κάνει για να τον αποκτήσει.
Keywords
Τυχαία Θέματα