Απίθανη πορεία η 15χρονη Κόστιουκ! (video)

15χρονο θαύμα!

Το κορίτσι - θαύμα απ' την Ουκρανία συνεχίζει να εκπλήσσει στην Αυστραλία αποκλείοντας αυτή τη φορά την ντόπια Ολίβια Ρογκόβσκα με 2-0 σετ (6/3, 7/5), για να πάρει την πρόκριση στον τρίτο γύρο του τουρνουά! Στον επόμενο γύρο η 15χρονη Ουκρανή θα συναντήσει τη συμπατριώτισσα της, νούμερο 4 του ταμπλό, Ελίνα Σβιτόλινα. Είναι η νεαρότερη τενίστρια των τελευταίων 20 ετών, η οποία φτάνει στον τρίτο γύρο τουρνουά Γκραν Σλαμ. Πριν ξεκινήσει την δραστηριότητα της στο φετινό Αυστραλιανό Όπεν η Κόστιουκ βρισκόταν στο βούμερο
521 της παγκόσμιας καταάταξης.

Δυσκολεύτηκε η Βοζνιάκι

Το νούμερο 2 του ταμπλό, Καρολίν Βοζνιάκι συνέχισε στον τρίτο γύρο αφήνοντας εκτός συνέχειας την 22χρονη Γιάνα Φετ απ' την Κροατία. Η τενίστρια απ' τη Δανία επικράτησε 2-1 σετ (3/6, 6/2, 7/5) και θα συναντήσει στη συνέχεια την Κίκι Μπέρτενς απ' την Ολλανδία, νούμερο 30 του ταμπλό.

Γλίτωσε τα χειρότερα η Οσταπένκο

Η πρόκριση της Γέλενα Οσταπένκο απ' τη Λετονία, νούμερο 7 του ταμπλό, επί της Κινέζας Γινγκ Γινγκ Ντουάν, νούμερο 100 στον κόσμο, ήρθε δια πυρός και σιδήρου με 2-1 σετ (6/3, 3/6, 6/4). Η νικήτρια του Ρολάν Γκαρός στον επόμενο γύρο θα συναντήσει την Εσθονή Ανέτ Κονταβέιτ, νούμερο 32 στο ταμπλό.
Keywords
Τυχαία Θέματα