Σταντάρ Λιέγης – Σιντ Τρούιντεν 1-1 : Μοιράστηκαν τις… “αμαρτίες” τους!

Θα μπορούσε να πει κανείς πως έστω κι έτσι, αποδόθηκε δικαιοσύνη στη Λιέγη με το γκολ της ισοφάρισης του μέτριου έως ανύπαρκτου στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα, Κροάτη φορ της Σταντάρ, Στίπε Πέριτσα στο 93ο οπότε και καταγράφεται το μοναδικό (!!) αμυντικό λάθος της Σιντ Τρούιντεν..

Οι φιλοξενούμενοι ήταν τυχεροί καθώς μένοντας σε παθητικό ρόλο, κράτησαν το μηδέν στο πρώτο ημίχρονο και στην πρώτη τους αξιόλογη επιθετική ενέργεια στο 61′ βρήκαν το γκολ

με κοντινό πλασέ του Ιάπωνα Χαγιάσι έπειτα από μια… θεαματική στραβοκλωτσιά του συμπαίκτη του Μπρούνο, η οποία αντί για σουτ εξελίχθηκε σε άσιστ!

Η άμυνα των φιλοξενούμενων σε συνδυασμό με την αδυναμία της Σταντάρ να σκεφτεί (;;) και να δημιουργήσει κάτι αποτελεσματικό, έδειχναν πως η πιο έξυπνη της παρτίδας θα έβρισκε το 3ο συνεχόμενο τρίποντο. εκτός έδρας, στο Βελγικό πρωτάθλημα σε ένα ματς που όμως με βάση της συνολική εικόνα τους μάλλον θα έμοιαζε με κάτι άδικο για τους γηπεδούχους.

Ο Νορβηγός προπονητής τους ανακάτεψε πολλές φορές την “τράπούλα” και στο 92′ έπειτα από μια βαθιά μπαλιά, ο Τσάνακ – τελευταία αλλαγή στο 81′ μπόρεσε να αξιοπιοιήση το λάθος του Μπάϊερ και έστρωσε το 1-1 στον Πέριτσα!

Έστω κι έτσι η Σιντ Τρούιντεν μένει ως η πιο χαρούμενη της ιστορίας, καθώς εδώ και 13 μήνες (!) όποτε σκοράρει εκτός έδρας στο πρωτάθλημα, δεν χάνει (!!) και παράλληλα διατήρησε το αήττητο στη Λιέγη για 5ο συνεχόμενο ματς όπου μετρά τρεις νίκες και δύο ισοπαλίες!

Keywords
Τυχαία Θέματα