Στα ...χνάρια του ντέρμπι "αιωνίων"

Η τεράστια διαφορά στην αγωνιστική εικόνα του Παναθηναϊκού στα εντός και τα εκτός έδρας παιχνίδια σηκώνει μεγάλη συζήτηση. Πάντως για το μοναδικό πράγμα που μπορεί να είναι σίγουρος ο Μαρίνος Ουζουνίδης, είναι ότι η ομάδα του εμφανίζεται όπως ...πρέπει στη Λεωφόρο. Με αυτοσυγκέντρωση, πάθος, θέληση, ενέργεια στο παιχνίδι της και αποφασιστικότητα. Ιδιαίτερα στα ντέρμπι.

Το ματς με την ΑΕΚ έρχεται σε μια κρίσιμη στροφή του πρωταθλήματος
και εν μέσω σοβαρών διοικητικών προβλημάτων για τους Πράσινους. Όσο και αν οι παίκτες του Τριφυλλιού υποστηρίζουν ότι δεν επηρεάζονται από όλα όσα γίνονται τους τελευταίους μήνες στο "στρατόπεδο" του Παναθηναϊκού, η πραγματικότητα είναι διαφορετική. Καθημερινά ακούν και διαβάζουν ...διάφορα για το μέλλον του συλλόγου και είναι απόλυτα λογικό να υπάρχει ανησυχία και ανασφάλεια στα αποδυτήρια.

Ουδείς γνωρίζει πως θα ξημερώσει η επόμενη ημέρα στο σύλλογο, ωστόσο αυτή η δύσκολη κατάσταση θα πρέπει να σταματήσει να είναι η ...μόνιμη δικαιολογία για τους παίκτες του Παναθηναϊκού. Όσοι επιλέξουν να παραμείνουν σε αυτό το "καράβι", θα χρειαστεί να αντιληφθούν γρήγορα τα δεδομένα που υπάρχουν και να ...συμβιβαστούν με αυτά.

Πάντως το ντέρμπι είναι μια διαφορετική ιστορία. Πάντοτε αυτά τα παιχνίδια είχαν - και έχουν - ένα ξεχωριστό "χρώμα" και τα προβλήματα, οι απουσίες και η αγωνιστική κατάσταση μιας ομάδας δεν έπαιξαν ποτέ ουσιαστικό ρόλο στο γήπεδο. Μόλις ακουστεί το πρώτο σφύριγμα του διαιτητή, τα πάντα ...ξεχνιούνται και οι παίκτες του Παναθηναϊκού - ιδιαίτερα μετά την ήττα στην Τρίπολη από τον Αστέρα - βλέπουν το ντέρμπι με την ΑΕΚ, ως μια ευκαιρία για ...αποδείξεις.

Η εμφάνιση στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό είναι "οδηγός" για τους Πράσινους και η επιθυμία του Μαρίνου Ουζουνίδη, είναι η ομάδα του να κάνει την ίδια κατάθεση ...ψυχής και στον αγώνα με την ΑΕΚ.

Η αγωνιστική νοοτροπία που είχαν οι παίκτες του Τριφυλλιού στο ντέρμπι "αιωνίων" είναι και η συνταγή της επιτυχίας για τον αγώνα της Λεωφόρου με τους Κιτρινόμαυρους, ενώ η εικόνα των Πράσινων στην Τρίπολη είναι παράδειγμα προς... αποφυγή.
Keywords
Τυχαία Θέματα