Σπανούλης: «Είναι θέμα δουλειάς και αυτοπεποίθησης»

Ο Βασίλης Σπανούλης τόνισε πως το μυστικό της επιτυχίας του ήταν η σκληρή δουλειά και η αυτοπεποίθηση που είχε στον αγωνιστικό χώρο. Η ACB ετοίμασε ένα αφιέρωμα στον αρχηγό του Ολυμπιακού, με αφορμή την επικείμενη επιστροφή του στα παρκέ, μετά τον τραυματισμό του. Οι Ισπανοί περίμεναν τον Έλληνα παίκτη να πάρει χρόνο συμμετοχής στο ματς με τη Βαλένθια, όμως τελικά επέστρεψε στην αναμέτρηση με τον Κόροιβο για το πρωτάθλημα. Ο Σπανούλης
δήλωσε:

Για την αποθεραπεία του: «Δεν δίνω προσοχή σε όσα έχω καταφέρει στο παρελθόν, τώρα το μόνο που σκέφτομαι είναι να τελειώσω την αποθεραπεία μου, να μπορώ να παίξω ξανά και να αγωνιστώ για τη νίκη. Νιώθω όλο και καλύτερα και έτοιμος να επιστρέψω. Ένιωσα έναν μικρό πόνο πριν το ματς με τη Βαλένθια και δεν ήθελα να το ρισκάρω».

Για τη θητεία του στους Χιούστον Ρόκετς τόνισε: «Μερικές φορές τα πράγματα δεν λειτουργούν, αλλά δεν ήταν πρόβλημα για μένα. Δεν έγινε και τίποτα».

Για τα «κλειστά» ματς: «Έχω μερικές πολύ καλές αναμνήσεις από αυτά τα ματς. Κάποιες φορές νικήσαμε, άλλες χάσαμε. Έτσι είναι ο αθλητισμός. Αλλά πάντα απολάμβανα αυτά τα παιχνίδια».

Για τους Ναβάρο και Γιούλ: «Είχα καλά παιχνίδια εναντίον τους. Ο Ναβάρο είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες στην ιστορία και είναι πάντα απόλαυση να παίζω εναντίον του».

Για το αν ξεχωρίζει κάποιο σουτ στην καριέρα του: «Ευτυχώς στην καριέρα μου είχα μερικά σπουδαία σουτ και συμμετείχα σε μεγάλους τελικούς, οπότε δεν μπορώ να διαλέξω κάποιο συγκεκριμένα».

Για την ανάδειξή του τρεις φορές σε MVP των Final Four: «Όλα είναι βασισμένα στη σκληρή δουλειά κάθε μέρα και μετά, στο παιχνίδι, να έχεις αυτοπεποίθηση».
Keywords
Τυχαία Θέματα