Τσιντώτας: «Καλός ο ανταγωνισμός»

Ο Παναγιώτης Τσιντώτας υπογράμμισε πως ο ανταγωνισμός που υπάρχει στην ΑΕΚ, σχετικά με τη θέση του βασικού τερματοφύλακα, κάνει καλό στους παίκτες της ομάδας. Ο Έλληνας παίκτης αναφέρθηκε στην αναμέτρηση με τον Λεβαδειακό και στην εμφάνιση που πραγματοποίησε.

Αρχικά, ο Τσιντώτας τόνισε στην εφημερίδα «Ώρα των Σπορ» για τη φάση του δεύτερου γκολ της Ένωσης:
«Έπιασα την μπάλα, σήκωσα το κεφάλι, είδα τον Λιβάγια μόνο του και ήρθε το δεύτερο γκολ που μας απάλλαξε από το άγχος της νίκης. Αυτά είναι τα δύσκολα και πονηρά παιχνίδια και οφείλουμε να μπαίνουμε από την αρχή σοβαρά μέχρι και το τελευταίο λεπτό για να τα καθαρίζουμε. Ήμασταν απόλυτοι κυρίαρχοι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα».

Στη συνέχεια, ο Έλληνας τερματοφύλακας υπογράμμισε για το αν η εμφάνισή του ήταν μια απάντηση προς τον Λεβαδειακό: «Δεν βλέπω την εμφάνισή μου ως απάντηση στον Λεβαδειακό. Ό,τι συνέβη τότε ανήκει στο παρελθόν. Τώρα ανήκω στην ΑΕΚ και είμαι χαρούμενος που πήραμε τη νίκη».

Τέλος, ο Τσιντώτας αναφέρθηκε και στον ανταγωνισμό που υπάρχει με τους Ανέστη και Μπάρκα: «Σίγουρα είναι ψηλός ο συναγωνισμός και αυτό είναι κάτι καλό, γιατί μας βελτιώνει και εμάς καθημερινά. Ο προπονητής είναι δίπλα μας και μας βοηθά πολύ σε καθημερινή βάση».
Keywords
Τυχαία Θέματα