Σπανού: «Παλεύουμε σε κάθε παιχνίδι»

Η Άρτεμις Σπανού υπογράμμισε πως οι παίκτριες της εθνικής Ελλάδος παλεύουν σε κάθε παιχνίδι για τη νίκη και αυτό είναι το μυστικό της επιτυχίας της. Επίσης, η διεθνής παίκτρια αναφέρθηκε στις επικείμενες αναμετρήσεις με την Πορτογαλία και την Μεγάλη Βρετανία, σε Αλμάδα (11 Νοεμβρίου) και Κοζάνη (15 Νοεμβρίου).

Αρχικά, η Σπανού δήλωσε: «Χαίρομαι που είμαι και πάλι στην Εθνική Ομάδα. Περιμέναμε καιρό για να είμαστε ξανά όλες μαζί και να προετοιμαστούμε για τα προκριματικά του Ευρωμπάσκετ
του 2019. Η ομάδα ξέρει ότι κάθε παιχνίδι είναι ξεχωριστό και δύσκολο οπότε θα δώσουμε το 100% σε όλα μας τα παιχνίδια. Όσον αφορά στο θέμα της ψηλής είμαι εγώ, η Στέλλα, αλλά υπάρχουν και παίκτριες που θα βοηθήσουν και θα παλέψουμε όσο γίνεται περισσότερο».

Στη συνέχεια, συμπλήρωσε: «Η αλήθεια είναι ότι σε αυτή την ομάδα κερδίζουμε γιατί το θέλουμε πάρα πολύ, παλεύουμε σε κάθε παιχνίδι, αγωνιζόμαστε με πάθος και παίζουμε για τη χώρα μας. Και αυτό θα γίνει και τώρα. Όλες έχουμε την αυτοπεποίθηση ότι αν πάμε στον αγώνα σοβαρές, δούμε τον αντίπαλο στα μάτια και παίξουμε αυτό που ξέρουμε και αυτό που θα μας πουν οι προπονητές δεν έχουμε να φοβηθούμε κανέναν και τίποτα».
Keywords
Τυχαία Θέματα