Κύβος ερρίφθη, αλλαγή ρότας από Ιβάν Σαββίδη

Η εμφάνιση και το αποτέλεσμα του ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ την περασμένη Κυριακή φυσικά και δε θα περνούσαν δίχως συνέπειες από τον Ιβάν Σαββίδη. Απαντες περίμεναν τη δική του αντίδραση, αναμένοντας ποιός εκ των υφιστάμενών του θα υποστεί το μεγαλύτερο βάρος των συνεπειών. Αυτό τελικώς συνέβη σήμερα, στη λογική της πιο ψύχραιμης αντιμετώπισης της όλης κατάστασης και κατόπιν διαδικτυακής
σύσκεψης που έλαβε χώρα με τον μεγαλομέτοχο και πρόεδρο της ΠΑΕ, τον γενικό διευθυντή και μέλος του Δ.Σ. Μάκη Γκαγκάτση, τον τεχνικό διευθυντή Λούμπος Μίχελ, τη στενή του συνεργάτιδα και μέλος του Δ.Σ. Μαρία Γκοντσαρόβα και τον υπεύθυνο επικοινωνίας Κυριάκο Κυριάκο.

Μετά από πολύωρη κι ενδελεχή συζήτηση με ανάλυση όλων των δεδομένων ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ αποφάσισε στήριξη στην τεχνική ηγεσία, πολλαπλάσια αυστηρότητα στους ποδοσφαιριστές, πίστη για το στόχο της κατάκτησης του πρωταθλήματος δίχως ανοχή σε διαφορετικές απόψεις και ψυχραιμία σε συνδυασμό με συσπείρωση για το υπόλοιπο αυτού του δύσκολου έδρου.

Πιο συγκεκριμένα, ο κ. Σαββίδης κατέθεσε την απαίτησή του στους συνεργάτες του να συνδράμουν υπέρ του Ραζβάν Λουτσέσκου σε ότι κι αν χρειαστεί, πλαισιώνοντας ουσιαστικά ενεργό, βοηθητικό ρόλο ανεξαρτήτως προσωπικών αρμοδιοτήτων. Ταυτόχρονα, ανακοίνωσε την επιβολή αρκετά μεγάλου χρηματικού προστίμου τόσο για το πρόσφατο ματς με την ΑΕΚ όσο και για το αντίστοιχο με τον Ολυμπιακό, δίχως να σταματά εδώ, αφού ανάλογη ποινή θα υπάρξει και για συγκεκριμένα μεμονωμένα περιστατικά, τα οποία θα γίνουν ευρύτερα γνωστά μόλις κοινοποιηθούν οι ποινές στους δράστες τους. Σε συνέχεια των παραπάνω ο Ρουμάνος τεχνικός θα εισηγηθεί απρόσκοπτα για το αν και ποιοί πρέπει να αποχωρήσουν, κάτι που θα συμβεί άμεσα.

Ο κ. Σαββίδης επισήμανε πως ακόμη δεν έχει χαθεί τίποτα στη διεκδίκηση του πρωταθλήματος και δεν προτίθεται να δεχτεί την παραμικρή συζήτηση περί του αντιθέτου, στέλνοντας το μήνυμα πως όποιος δε συντάσσεται με τη συγκεκριμένη άποψη, θέτει εαυτόν εκτός συνόλου. Κι ολοκλήρωσε με μια ακόμη απαίτηση σύμφωνα με την οποία: «Χρειάζεται απαραίτητα ψυχραιμία και ακόμη μεγαλύτερη συσπείρωση. Δεν μας υποσχέθηκε κανείς μια εύκολη χρονιά. Ξέραμε όταν ‘γκρεμίζαμε’ το σύστημα, ότι η κάθε ομάδα θα ελπίζει στο πρωτάθλημα. Χρειάζεται πείσμα και ψυχραιμία και θα τα καταφέρουμε».
Keywords
Τυχαία Θέματα