Σούμποτιτς: «Ευγνώμων στην Ντόρτμουντ»

Στα όσα έζησε με την Ντόρτμουντ κατά τη διάρκεια της θητείας των εννέα ετών εκεί αναφέρθηκε ο Νέβεν Σούμποτιτς που θα συνεχίσει πλέον την καριέρα του στη Σεν Ετιέν.

Το συμβόλαιο του Σέρβου αμυντικού, ο οποίος ανήκε στο δυναμικό της Μπορούσια από το 2008 και τη μεταγραφή του εκεί από τη Μάιντς, επρόκειτο να λήξει στο τέλος της φετινής χρονιάς.

Τα τελευταία δυόμισι χρόνια, η πορεία του είχε επιβραδυνθεί λόγω προβλημάτων τραυματισμών, τα οποία τον περιόρισαν σε περιφερειακό ρόλο. Την τελευταία
διετία είχε μόλις δέκα εμφανίσεις στους αγώνες της Ντόρτμουντ.

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω με όλη την καρδιά μου την Ντόρτμουντ για τα εννέα χρόνια που πέρασα εκεί. Όλο αυτό τον καιρό ζήσαμε πολλά μαζί, κλάψαμε και γιορτάσαμε πολλές φορές μαζί. Όλα αυτά θα τα έχω για πάντα στην καρδιά μου», δήλωσε στην ιστοσελίδα του γερμανικού συλλόγου.

«Ευχαριστώ επίσης τους οπαδούς της Μπορούσια για αυτά τα υπέροχα χρόνια. Χωρίς την υποστήριξή σας, τίποτα δεν θα είχε γίνει πραγματικότητα. Ηταν μεγάλη μου τιμή να πανηγυρίσω μεγάλους τίτλους με την ομάδα μας και με την πόλη ολόκληρη. Αυτά που ζήσαμε με κρατούν συνδεδεμένο για πάντα με την Ντόρτμουντ και με τους ανθρώπους της και ο δεσμός μας θα κρατήσει για πάντα», κατέληξε.
Keywords
Τυχαία Θέματα