Μπαρτσελόνα - Βαλένθια στα ημιτελικά του Copa Del Rey

Η πρωτοπόρος του Ισπανικού πρωταθλήματος και κάτοχος του θεσμού Μπαρτσελόνα θα βρει μπροστά της την Βαλένθια στους 4 του ''Copa Del Rey''.

Η ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε κατάφερε να γυρίσει το εις βάρος της 1-0 κόντρα στην συμπολίτισσα της Εσπανιόλ και να προκριθεί στην επόμενη φάση. Η Μπαρτσελόνα πήρε την πρόκριση με τα γκολ των Σουάρες και Μέσι.(2-0). Η Βαλένθια κατόρθωσε να βρεθεί στα ημιτελικά μετά την πρόκρισή της απέναντι στην Αλαβές που κρίθηκε
στα πέναλτι.

Στο δεύτερο ημιτελικό η Σεβίλλη που απέκλεισε σχετικά εύκολα την Ατλέτικο Μαδρίτης, με συνολικό σκορ 5-2, θα αντιμετωπίσει την ευχάριστη έκπληξη της διοργάνωσης Λεγανιές που έβγαλε έξω την απογοητευτική Ρεάλ Μαδρίτης ύστερα από την νίκη της στο Μπερναμπέου με 1-2.

Οι «μπλαουγκράνα», κάτοχοι της περσινής διοργάνωσης, βρίσκονται μέσα σε όλους τους φετινούς τους στόχους και διεκδικούν το νταμπλ με αξιώσεις. Το πρώτο ραντεβού μεταξύ των δύο ομάδων θα δοθεί στο «Καμπ Νου» την Τετάρτη 31 Ιανουαρίου.

Σχετικά με το έτερο ζευγάρι του ημιτελικού, η Λεγανές του Δημήτρη Σιόβα θα υποδεχθεί την ερχόμενη εβδομάδα την Σεβίλλη του Βιντσέντζο Μοντέλα με την πρώτη αναμέτρηση να διεξάγεται και αυτή την ερχόμενη εβδομάδα.
Keywords
Τυχαία Θέματα