Σκέψεις για τερματοφύλακα στο λιμάνι

Το ενδεχόμενο να κινηθεί ο Ολυμπιακός για την απόκτηση τερματοφύλακα φέρονται να εξετάζουν οι ιθύνοντες της ομάδας τις τελευταίες ημέρες, προκειμένου να υπάρξει εναλλακτική λύση, πίσω από τον Ζοσέ Σα. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Ανδρέας Γιαννιώτης δε συμπεριλαμβάνεται στα πλάνα του Πέδρο Μαρτίνς για το υπόλοιπο της εφετινή σεζόν και ο ίδιος θέλει να αποχωρήσει προκειμένου
να συνεχίσει την καριέρα του σε ομάδα, στην οποία θα αγωνίζεται ως βασικός.

Τα ίδια δημοσιεύματα αναφέρουν πως η διοίκηση του Ολυμπιακού έχει βάλει... φρένο στις συζητήσεις για την επέκταση της συνεργασίας των δυο πλευρών, καθώς δεν είναι ευχαριστημένη με την έως τώρα παρουσία του Έλληνα τερματοφύλακα, ο οποίος επέστρεψε στον Πειραιά το περασμένο καλοκαίρι, από τον Ατρόμητο. Ο Γιαννιώτης αναζητεί ομάδα για να αποχωρήσει και αν τελικά βρει κάποια αξιόλογη πρόταση, τότε ο Ολυμπιακός θα κινηθεί για την αντικατάστασή του.

Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάποιο όνομα από την “ερυθρόλευκη” λίστα για τη συγκεκριμένη θέση, που να έχει δει το φως της δημοσιότητας. Τόσο ο Πορτογάλος τεχνικός, όσο και οι ιθύνοντες της ομάδας φέρονται να εξετάζουν διάφορες περιπτώσεις για τη συγκεκριμένη θέση.
Keywords
Τυχαία Θέματα