Επαφές με Κιλπάτρικ ο Παναθηναϊκός

Η διοίκηση του Παναθηναϊκού φέρεται να έχει ξεκινήσει επαφές με τον Σον Κιλπάτρικ, προκειμένου να τον εντάξει στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας, μετά από εισήγηση του Ρικ Πιτίνο. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, οι “πράσινοι” είναι αποφασισμένοι να ενισχύσουν το ρόστερ τους, προκειμένου να φτάσουν στην επίτευξη των εφετινών στόχων τους, που είναι η κατάκτηση του νταμπλ στην Ελλάδα
και η πρόκριση στο Final 4 της Euroleague.

Σύμφωνα με τον προπονητή της ομάδας του Σινσινάτι, Μικ Κρόνιν, ο Αμερικανός παίκτης αναμένεται να αναχωρήσει τις προσεχείς ημέρες με προορισμό την Αθήνα, προκειμένου να ενταχθεί στην ομάδα του Ρικ Πιτίνο. Δημοσιεύματα θέλουν τις δυο πλευρές να βρίσκονται κοντά σε συμφωνία και πως η διαφορά που τους χωρίζει είναι της τάξεως των 15 χιλιάδων δολαρίων τον μήνα. Αν υπάρξει τελική συμφωνία, τότε ο Κιλπάτρικ θα ταξιδέψει άμεσα για την Αθήνα και θα ενσωματωθεί στις προπονήσεις του “τριφυλλιού”.

Ο 28χρονος παίκτης έχει ύψος 1,93 μέτρα και κατά την καριέρα του στο ΝΒΑ έχει αγωνιστεί στους Μινεσότα Τίμπεργουλβς, Ντένβερ Νάγκετς, Μπρούκλιν Νετς, Μιλγουόκι Μπακς, Λος Άντζελες Κλίπερς και Σικάγο Μπουλς. Συνολικά στην καριέρα του στο ΝΒΑ έχει 10,3 πόντους σε 157 συμμετοχές.
Keywords
Τυχαία Θέματα