Σκαλόνι: Το πρόβλημα υγείας μετά το Μουντιάλ

Ο Αργεντινός τεχνικός, κατάφερε να οδηγήσει την Εθνική του ομάδα στον παγκόσμιο τίτλο πέρσι στο Κατάρ, αλλά μετά τους πανηγυρισμούς, ήρθε ένα πρόβλημα υγείας. Το τίμημα της επιτυχίας μετά από ένα διάστημα μεγάλης πίεσης.

Μιλώντας στον Κρίστιαν Βιέρι και στο Bobo TV, o Σκαλόνι εξομολογήθηκε:

«Μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο, στα τέλη Ιανουαρίου κάτι βγήκε, δεν ξέρω πώς το λένε στην Ιταλία αλλά κάτι βγήκε εδώ στην κοιλιά μου. Έρπης στο στομάχι. Μόνο λόγω αυτού που περάσαμε πριν από ένα μήνα βγήκε, μετά το κατάλαβα. Οταν είσαι χαλαρός, έρχονται όλα».

Ο Σκαλόνι,

μπορεί να σκέφτεται το ενδεχόμενο να αποχωρήσει από τον πάγκο της Αργεντινής, αλλά μιλώντας στον Βιέρι για τον Λιονέλ Μέσι, τόνισε ότι ο ηγέτης της ομάδας είναι σε θέση να συνεχίσει:

«Ο Λίο έπαιξε με την καρδιά του στο Κατάρ, ήταν ασταμάτητος. Το να τον βλέπεις από κοντά είναι αδύνατο να το περιγράψεις. Αυτά που κάνει στις προπονήσεις δεν μπορείς να τα πιστέψεις. Είναι τρελός. Του είπα ότι αν είναι ευτυχισμένος στο γήπεδο, τότε πρέπει να συνεχίσει όσο μπορεί. Μας έδειξε ότι στο ποδόσφαιρο δεν υπάρχουν όρια και αυτό είναι φανταστικό.

Ξεκίνησε την καριέρα του στο κέντρο της επίθεσης, μετά έπαιξε στα άκρα και τώρα τον βλέπουμε σ’ έναν ελεύθερο ρόλο. Μπορεί να παίξει όπου θέλει και η ομάδα θα χτίζεται πάνω του. Πιστεύω πως μπορεί να συνεχίσει να παίζει στην εθνική ομάδα, αλλά η απόφαση ανήκει στον ίδιο».

Keywords
Τυχαία Θέματα