Σιμεόνε: “Μου αρέσει πάρα πολύ όπως παίζει η Ίντερ”

Η Ατλέτικο Μαδρίτης ετοιμάζεται για το πρώτο σκέλος στην αναμέτρηση με την Ίντερ στο «Τζουζέπε Μεάτσα» για τη φάση των 16 του Champions League. Ο Ντιέγκο Σιμεόνε δεν παρέλειψε να «πλέξει το εγκώμιο» του Σιμόνε Ιντζάγκι, αλλά και να πει ευθαρσώς ότι οι «Νερατζούρι» είναι ανάμεσα στις τέσσερις με πέντε καλύτερες ομάδες της Ευρώπης.

“Η Ίντερ είναι μεταξύ των τεσσάρων, πέντε καλύτερων ομάδων στην Ευρώπη και το δείχνει στο Καμπιονάτο αλλά και στο Champions League

την περασμένη σεζόν. Μου αρέσει πάρα πολύ όπως παίζει, δεν το λέω επειδή είμαστε υποχρεωμένοι να τους αντιμετωπίσουμε. Παίζουν με τρόπο απλό και συγκεκριμένο, δουλεύουν συλλογικά. Όποια ομάδα κερδίσει τις περισσότερες μονομαχίες, θα έχει περισσότερες πιθανότητες να πάρει τη νίκη”

“Χρειάζεται να παίξουμε με ένταση, εκείνη που είχαμε απέναντι στην Λας Πάλμας. Αυτή τη στιγμή οφείλουμε να αντιμετωπίσουμε μία ομάδα που βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση. Ξέρουμε πως θα πρέπει να πάρουμε μερικά ρίσκα, για να καταφέρουμε να υποστηρίξουμε την επίθεσή μας”. Είπε ο Αργεντινός προπονητής για να συνεχίσει:

“Στην Ίντερ ήταν τα δύο καλύτερα χρόνια της καριέρας μου. Θυμάμαι πολύ καλά εκείνο το γκρουπ παικτών και τον κόσμο. Εκείνα τα δύο χρόνια με αγάπησαν πολύ και εδώ έδωσα τα πάντα. Αύριο θα έχω το συναίσθημα της επιστροφής σε ένα μέρος που ο κόσμος με αγαπάει πολύ, όπως έγινε στην Ρώμη με την Λάτσιο. Εκεί, είχαμε μία φοβερή σχέση με τον Σιμόνε Ιντζάγκι, στα κοινή μας θητεία στην Λάτσιο μιλούσαμε πάρα πολύ για ποδόσφαιρο.”

Keywords
Τυχαία Θέματα