«Σήμα» από Παπαθεοδώρου για άμεση ενίσχυση (video)

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ μίλησε για το ενδεχόμενο η ομάδα του να βρει γρήγορα αντικαταστάτη του Ντίλαρντ...

Πριν αναχωρήσει σήμερα (13/11) ο ΠΑΟΚ για τη Λιθουανία, όπου θα φτάσει τα μεσάνυχτα απόψε εν όψει της αναμέτρησης της Τετάρτης (15/11) με τη Νεπτούνας για το BCL, ο Ηλίας Παπαθεοδώρου μίλησε στους εκπροσώπους του Τύπου και άνοιξε με τα λεγόμενά του τη συζήτηση για άμεση ενίσχυση της ομάδας του με νέο ξένο παίκτη, ο οποίος θα αντικαταστήσει τον
Κέβιν Ντίλαρντ.

Σύμφωνα με όσα είπε ο προπονητής του «Δικέφαλου», ο ΠΑΟΚ είναι σε ανοικτή γραμμή με τρεις παίκτες (σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, όλοι τους Αμερικανοί, με βασικό χαρακτηριστικό ότι έχουν καλά στοιχεία ως σκόρερς) και ίσως και εντός των προσεχών ημερών να κλείσει μία από τις τρεις αυτές περιπώσεις.
«Η προσπάθεια συνεχίζεται όπως και την προηγούμενη εβδομάδα. Φτάσαμε κοντά, αλλά δεν το καταφέραμε. Εχουμε στόχους που εντοπίσαμε και προσπαθήσαμε να τους φέρουμε στην ομάδα. Είμαστε κοντά και μακριά, δεν μπορώ να πω κάτι συγκεκριμένο. Ισως στο παιχνίδι του Σαββάτου (σ.σ. 18/11, στο Ρέθυμνο) να έχουμε ένα νέο παίκτη. Αν τα καταφέρουμε, θα είναι θετικό για εμάς. Εχουμε στοχεύσει σε τρεις διαφορετικές περιπτώσεις, κάποιος είναι ελεύθερος, κάποιος έχει ομάδα, κάποιος θα αποδεσμευτεί, θα δούμε», δήλωσε σχετικά.

Όσο για τις δυσκολίες της αναμέτρησης του ερχόμενου (15/11) αγώνα με τη Νεπτούνας, δήλωσε: «Θα ταξιδέψουμε με καλύτερη ψυχολογία. Παρότι έχουμε μπροστά μας έναν Γολγοθά μίας εβδομάδας, γιατί είναι δύσκολο και το ταξίδι που έχουμε. Έχουμε πολύ καλύτερη ψυχολογία μετά από το ματς που κάναμε το Σάββατο (σ.σ. 11/11, με τον Άρη). Είναι πολύ καλή ομάδα η Νεπτούνας, παίζει σε πολύ καλό ρυθμό, με σωστή οργάνωση του παιχνιδιού, με παίκτες υψηλής ποιότητας Αμερικάνους και Λιθουανούς. Η ομάδα μας είναι σε καλό δρόμο και καλό επίπεδο και θα προσπαθήσουμε να κάνουμε μία εμφάνιση που θα μας δώσει τη νίκη».

Για το φαβορί στο παιχνίδι στη Λιθουανία είπε: «Αυτή τη στιγμή η Νεπτούνας έχει καλύτερα αποτελέσματα από εμάς, έχει καλή εικόνα και το πλεονέκτημα επειδή παίζει στην έδρα μας. Θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό, θα πάμε να πάρουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε με όλες μας τις δυνάμες για ένα καλό αποτέλεσμα. Δείξαμε και κόντρα στην Τενερίφη καλή εικόνα».

Για τις πιθανότητες πρόκρισης του ΠΑΟΚ στην επόμενη φάση του Basketball Champions League, τόνισε: «Εχουμε μείνει πίσω στη βαθμολογία, αλλά βγάλαμε ένα δύσκολο πρόγραμμα. Αυτό μπορεί να αλλάξει με μία μεγάλη νίκη, ειδικά εκτός έδρας. Αυτό μπορεί να αλλάξει την ψυχολογία της ομάδας, έχουμε ακόμα πιθανότητες κι ας μην είναι εύκολο, εμείς θα κάνουμε την προσπάθεια μας».

Για τον αγώνα με το Ρέθυμνο που ακολουθεί δήλωσε: «Είμαστε υποχρεωμένοι να ασχοληθούμε και με αυτό το παιχνίδι. Δεν έχεις πολύ χρόνο να ασχοληθείς με το μεθεπόμενο παιχνίδι σε τέτοιες γεμάτες εβδομάδες. Το βράδυ της Πέμπτης (16/11) θα έχουμε μία ημέρα να ασχοληθούμε για το επόμενο παιχνίδι».

Για την εικόνα του ΠΑΟΚ μετά την απομάκρυνση του Ντίλαρντ είπε: «Μόνο δύο μήνες ήταν εδώ ο Ντίλαρντ. Προσπαθούμε με αυτούς που έχουμε διαθέσιμους να παίξουμε διαφορετικά, να έχουμε καλύτερα αποτελέσματα. Θεωρώ παρότι είναι νωρίς να το πούμε ότι η εικόνα μας είναι καλύτερη, σε εμφανίσεις και αποτελέσματα. Πρέπει αυτό να έχει διάρκεια».
Keywords
Τυχαία Θέματα