Κόνιαρης: «Πράγματι, έχει γυρίσει ο διακόπτης» (video)

Ο Έλληνας γκαρντ του ΠΑΟΚ δήλωσε στην κάμερα της NOVA αισιόδοξος για τη συνέχεια της ομάδας του.

Η νίκη επί του Άρη, το περασμένο Σάββατο (11/11) στο PAOK Sports Arena, έχει προκαλέσει ευφορία στους παίκτες του ΠΑΟΚ. Κι αυτό είναι κάτι που δεν το κρύβουν.


Για παράδειγμα, ο Αντώνης Κόνιαρης μιλώντας σήμερα στην κάμερα της NOVA εν όψει της συνέχειας του «Δικέφαλου» σε Ευρώπη και Ελλάδα (κατά σειρά, αφού αμέσως μπροστά είναι η εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Νεπτούνας, την Τετάρτη, 15/11, για το Basketball Champions League), εξέφρασε την αισιοδοξία ότι όλα θα πάνε καλύτερα από εδώ και πέρα για την ομάδα του.

«Δουλέψαμε λίγο για την Νεπτούνας, σίγουρα βάζουμε και κάποια πράγματα τα οποία θα δουλέψουμε και τις επόμενες ημέρες στην Λιθουανία, όπου θα προπονηθούμε, ώστε να είμαστε έτοιμοι για το παιχνίδι» σχολίασε αρχικά.

Και συνέχισε: «Έχουν αλλάξει αρκετούς παίκτες, έχουν πλέον λίγο διαφορετικό στυλ παιχνιδιού, αρκετά μοντέρνο παιχνίδι που μοιάζει με το δικό μας επιθετικά. Τους έχω δει να παίζουν, θα βοηθήσω τα παιδιά πάνω σε αυτό, καθώς θυμάμαι τη Νεπτούνας κι από την περασμένη σεζόν, που ήμασταν αντίπαλοι και πάλι στον ευρωπαϊκό όμιλο».

Για τα στοιχεία που θα κάνουν την διαφορά σε αυτό το παιχνίδι, είπε: «Είναι η μέρα και το πως θα παρουσιαστούν οι αντίπαλοι, αλλά και εμείς στο γήπεδο. Εγώ πιστεύω πάρα πολύ στην ομάδα μας, πιστεύω ότι αν εμείς εμφανιστούμε όπως πρέπει, θα κερδίσουμε. Παίζει κύριο ρόλο η άμυνα και βέβαια η επίθεση».
Σχετικά με την αισιοδοξία που βγάζει για το ματς αυτό, τόνισε: «Είναι σε καλή περίοδο η Νεπτούνας, αλλά εγώ πιστεύω πολύ στην ομάδα μας γιατί την έχω δει να παίζει καλά, ξέρω πως θα μπούμε και δεν αφήσουμε τίποτα στην τύχη».

Αναφορικά με την δήλωση που έκανε ο Μαργαρίτης μετά το ντέρμπι με τον Άρη, ότι έχει γυρίσει ο διακόπτης για τον ΠΑΟΚ, σχολίασε: «Ναι συμφωνώ! Παίξαμε διαφορετικά, πιο καλά, πιο ομαδικά με τον Άρη. Στην επίθεση είχαμε καλύτερη λειτουργία, στην άμυνα ήμασταν πιο ενωμένοι, δεν φάνηκε τόσο αυτό από τους πόντους που δεχτήκαμε, αλλά παίζαμε πιο συγκεντρωμένα. Έχει γυρίσει ο διακόπτης όντως, έχουμε κάνει κάποιες αλλαγές και εύχομαι η συνέχεια να είναι παρόμοια».

Για την απομάκρυνση του Ντίλαρντ και πόσο επηρέασε αυτό την ομάδα, τόνισε: «Εντάξει, σίγουρα έγινε αλλαγή με τους παίκτες για το χρόνο συμμετοχής, για εμένα δεν άλλαξε κάτι, έχει μπει παραπάνω ο Τσόχλας στο ροτέισον και έχει βοηθήσει, όπως και ο Ζάρας. Όταν η μπάλα είναι στα χέρια πολλών αθλητών υπάρχει δημιουργία και είναι πιο δύσκολο να μαρκάρεις μια ομάδα έτσι. Πολλά παιδιά έχουν μπει στο ροτέισον και πιστεύω θα υπάρξει και συνέχεια».

Όσο για το κακό 4ο δεκάλεπτο κόντρα στον Άρη, δήλωσε: «Αυτό το βλέπουμε στο βίντεο και το διορθώνουμε. Δεν είναι κάτι που δεν διορθώνεται. Λίγο η πίεση που χάσαμε παιχνίδια, λίγο ότι πρέπει να το κερδίσουμε, μπήγαμε λίγο πιο... μαγκωμένοι επιθετικά. Στην επίθεση ο Άρης έβαλε καλά σουτ, αλλά νομίζω ότι μπορούμε να το διορθώσουμε αυτό. Και πιο χαμηλά θα μπορούσαμε να τους κρατήσουμε στο σκορ. Το θετικό είναι ότι βάλαμε τα κορμιά μας, επικοινωνήσαμε στην άμυνα και έτσι ήρθε αυτό το θετικό αποτέλεσμα».

Και για το πως νιώθει στην δεύτερή του σεζόν στον ΠΑΟΚ διευκρίνισε: «Καλώς ή κακώς ήρθε στην αρχή ένας τραυματισμός για εμένα, αλλά δεν με πάει πίσω αυτό. Ήθελα εξ αρχής να βοηθήσω την ομάδα. Έχουμε νέα παιδιά, νέο προπονητή, ήθελα ακόμα περισσότερο να είμαι εκεί και να βοηθάω στις δύσκολες στιγμές. Παρόλα αυτά νιώθω πολύ καλά που η ομάδα με στηρίζει, όπως και ο προπονητής. Θα δίνω το 100% για να κερδίζει ο ΠΑΟΚ, είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ».
Keywords
Τυχαία Θέματα