Σερβία: 1 εκατομμύριο σε Ερυθρό Αστέρα και Παρτιζάν!

Σερβία: 1 εκατομμύριο σε Ερυθρό Αστέρα και Παρτιζάν!basket1thanosΠαρ, 11/13/2020 - 20:50

Ο Ερυθρός Αστέρας έριξε το μπάτζετ του το καλοκαίρι κατά 30% όπως είχε ενημερώσει ο πρόεδρος της ομάδας, Νεμπόισα Τσόβιτς.

Από τα 8.2 εκατομμύρια ευρώ, το μπάτζετ έπεσε στα 5 εκατομμύρια λόγω της πρωτόγνωρης κατάστασης που έχει δημιουργηθεί σε όλο το Κόσμο με τον Covid-19.

Ανάλογη η μείωση και στην δεύτερη πιο δυνατή ομάδα μπάσκετ της χώρας, την Παρτιζάν,

που αγωνίζεται στο Eurocup και σταδιακά ανεβαίνει με στόχο να φτάσει στην ελίτ, όπου ήβρισκόταν στο ένδοξο παρελθόν.

Ο Σέρβος πρόεδρος, Αλεξάνταρ Βούτσιτς, ενημέρωσε πως το Κράτος θα ενισχύσει οικονομικά τον αθλητισμό, ο οποίος έχει πληγεί θανάσιμα από την πανδημία.

Συγκεκριμένα, η Κυβέρνηση προτίθεται να διαθέσει οκτώ εκατομμύρια ευρώ στον στίβο, την πάλη, το χάντμπολ, το μπάσκετ, το πόλο και το βόλεϊ. 

Για το μπάσκετ είπε:

«Θα βοηθήσουμε τον Ερυθρό Αστέρα και την Παρτίζαν με ένα ποσό που μπορεί να φτάσει το 1 εκατομμύριο ευρώ. Θα λάβουν το ίδιο ποσό για να μας εκπροσωπήσουν επάξια στην Ευρώπη (Euroleague και Eurocup αντίστοιχα)».

ΔΙΕΘΝΕΙΣ - Euroleague - ΜΠΑΣΚΕΤ ΔΙΕΘΝΕΙΣ - Eurocup - ΜΠΑΣΚΕΤ Crvena Zvezda - Μπάσκετ Partizan - Μπάσκετ Off Off Off Off ΜΠΑΣΚΕΤ #coronavirus #κορωνοϊός #covid19 ΔΙΕΘΝΕΙΣ Ο Πρόεδρος της Σερβίας, Αλεξάνταρ Βούτσιτς, αποκάλυψε ότι η Κυβέρνηση της χώρας θα ενισχύει τον Ερυθρό Αστέρα και την Παρτιζάν με ένα εκατομμύριο ευρώ λόγω της πανδημίας. Article publish on Παρ, 11/13/2020 - 20:50 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα