Σέφιλντ Γιουνάιτεντ-Λίβερπουλ 0-2: Απέφυγε την παγίδα, νίκησε εύκολα και είναι σε απόσταση βολής!

Η Λίβερπουλ απέφυγε εντέχνως την παγίδα της Σέφιλντ και με το 2-0 στο “Μπράμαλ Λέιν” για την 15η αγωνιστική στην Αγγλία μείωσε και πάλι τη διαφορά από την κορυφή και την Άρσεναλ στους δυο βαθμούς (36-34) στη μάχη του τίτλου, νικώντας μάλιστα εκτός έδρας μετά από τέσσερα ματς.

Απών λόγω τραυματισμού ο Μπάλντοκ για την Σέφιλντ, στον πάγκο έμεινε ο Τσιμίκας για την Λίβερπουλ μετά την 90λεπτη παρουσία του στο επικό ματς με την Φούλαμ εντός έδρας.

Η ομάδα του Κλοπ, οκτώ ματς αήττητη στην Πρέμιερ Λιγκ και με ρεκόρ συλλογής βαθμών (15) ευρισκόμενη πίσω στο

σκορ, άνοιξε το σκορ με τον Φαν Ντάικ μετά από κόρνερ του Αλεξάντερ-Άρνολντ στο 37′ και προηγήθηκε εκτός έδρας για πρώτη φορά μετά την πρεμιέρα του πρωταθλήματς και έξι παιχνίδια!

Κυρίαρχη στο ματς η Λίβερπουλ, είχε τον απόλυτο έλεγχο και έχασε κλασικές ευκαιρίες με Σαλάχ και Φαν Ντάικ απέναντι στην αμυντικογενή Σέφιλντ. Το 2-0 ο Σομποσλάι στο 94′ σε πάσα του Νούνιες.

Η Σέφιλντ, στο ντεμπούτο του Κρις Γουάιλντερ στη θέση του Χεκινγκμπότομ και ουσιαστικά στην επιστροφή του σε γνώριμα λημέρια (κόουτς και την πενταετία 2016-2021), γνώρισε την 12η ήττα και τρίτη σερί και παρέμεινε στην τελευταία θέση της βαθμολογίας με 5 βαθμούς, έχοντας τη χειρότερη άμυνα και τη χειρότερη επίθεση του πρωταθλήματος.

Keywords
Τυχαία Θέματα