ΠΑΟΚ: Στοπ στο σερί του Κοτάρσκι, εκτός Κουλιεράκης και Ζίφκοβιτς

Μετά από ένα μεγάλο σερί 24 αγώνων, βασικός σε όλους και χωρίς να χάσει λεπτό, ο Ντομινίκ Κοτάρσκι είναι το πρώτο παιχνίδι του ΠΑΟΚ την τρέχουσα σεζόν αύριο (7/12) αυτό κόντρα στον Βόλο για τους “16” του Κυπέλλου Ελλάδας, το οποίο δεν θα δει καν από τον πάγκο της ομάδας! Ήταν αναμενόμενο, καθώς ο Ρασβάν Λουτσέσκου ήθελε να του δώσει χρόνο ανάπαυσης, και γίνεται πράξη! Στη θέση του θα είναι κατά πάσα πιθανότητα ο Ζίφκο Ζίφκοβιτς,

ενώ αναπληρωματικός τερματοφύλακας θα είναι ο Χρήστος Ταλιχμανίδης.

Εκτός αποστολής έμειναν άλλα τρία βασικά στελέχη της ομάδας. Ο Κωνσταντίνος Κουλιεράκης, στον οποίο επίσης ο προπονητής δίνει χρόνο ξεκούρασης, ο Αντρίγια Ζίφκοβιτς, ο οποίος είχε ενοχλήσεις πριν από τον προηγούμενο αγώνα πρωταθλήματος με αντίπαλο τη Λαμία, αλλά και ο Ραχμάν Μπάμπα, ο οποίος δεν ξεπέρασε εντελώς ακόμη το πρόβλημα τραυματισμού του. Σήμερα, πάντως, ακολούθησε μέρος της προπόνησης.

Στον αντίποδα, συμπεριλήφθηκε ο Σουαλιό Μεϊτέ, ο οποίος προπονήθηκε κανονικά σήμερα (6/12) με τους “ασπρόμαυρους”. Στην αποστολή συμμετέχουν οι εξής: Ζ. Ζίφκοβις, Ταλιχμανίδης, Βιεϊρίνια, Σάστρε, Κεντζιόρα, Μιχαηλίδης, Νάσμπεργκ, Ράφα Σοάρες, Τσιγγάρας, Σβαμπ, Οζντόεφ, Μεϊτέ, Μάρκος Αντόνιο, Κωνσταντέλιας, Τάισον, Μουργκ, Ντεσπόντοφ, Μπράντον, Σαμάτα, Τζίμας.

Η τελευταία… πρόβα της ομάδας σήμερα, πριν τον αυριανό αγώνα με τον Βόλο στην Τούμπα, περιελάμβανε δουλειά στις τακτικές λεπτομέρειες, ενώ ειδικό πρόγραμμα έγινε και για τις στατικές φάσεις.

Keywords
Τυχαία Θέματα