Σαραγόσα – Καρταχένα 1-2 : Το θράσος νίκησε την λογική! (highlights)

Παρέμεινε όρθια κι αήττητη σε άλλη μια δοκιμασία της σημειώνοντας την 5η νίκη στο 6ο της παιχνίδι στο 2024 παίζοντας με σθένος και προπάντων την σωστή νοοτροπία σε μια τόσο δύσκολη έδρα! Η Καρταχένα πιστοποίησε τον τίτλο της πιο φορμαρισμένης και ψυχικά ευδιάθετης ομάδας αυτή την εποχή στον σκληρό “κόσμο” της Ισπανικής Segunda Division.

Παρότι η Σαραγόσα μπήκε αποφασσισμένη για τη νίκη που θα την έφερνε πιο κοντά στην πρώτη 6αδα, οι φιλοξενούμενοι σκόραραν στην πρώτη τους επιθετική ενέργεια με τον Ποβέντα στο 11. Ακολούθησε ένα ματς πίεσης από τους γηπεδούχους με το ποσοστό κατοχής

κοντά στο 80% ως το φινάλε του πρώτου ημιχρόνου!

Στο 43′ αποβλήθηκε για χτύπημα εκτός φάσης ο Ιθκουέρδο αφήνοντας με 10 παίκτες την ομάδα του και πάνω σε αυτή την αλλαγή των ισορροπιών η Σαραγόσα πίεσε ασφυκτικά ώσπου να φτάσει στο γκολ της ισοφάρισης από τον Φραντσές στο 75′. Πάνω στις διαμαρτυρίες για επιθετικό φάουλ αποβλήθηκε ο προπονητής της Καρταχένα Χούλιαν Καλέρο!!

Κι όμως.. Έστω κι έτσι, αυτή η ομάδα με την νοοτροπία νίκης, “παντώς καιρού” δοκίμασε τις αντεπιθέσεις στο φινάλε και έφτασε το γκολ του 90ου λεπτού με τον Φοντάν. Μια μεγάλη νίκη με σκορ 1-2 σε μια αναμέτρηση όπου δοκιμάστηκαν και… δοξάστηκαν τόσα πολλά στον θαυμαστό κόσμο του ποδοσφαίρου!

Keywords
Τυχαία Θέματα