Κολωνία-Βέρντερ 0-1: “Πάλευε” για τη σωτηρία, τώρα “βλέπει” Ευρώπη (highlights)

Η ομάδα του Όλι Βέρνερ βρισκόταν μόλις δύο πόντους πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού στις αρχές Δεκεμβρίου και τώρα ελπίζει ακόμη και για την ευρωπαϊκή έξοδο, καθώς ανέβηκε στην 7η θέση της βαθμολογίας. Η μόνη προηγούμενη φορά που κέρδισε τρία εκτός έδρας παιχνίδια στη Bundesliga στη σειρά ήταν υπό τον πρώην προπονητή της Ότο Ρεχάγκελ το 1981-82.

Πολύ μέτριο το θέαμα στο πρώτο ημίχρονο, ανάμεσα σε δύο ομάδες που δεν ρίσκαραν και τελικά αλληλοεξουδετερώθηκαν. Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να γίνουν πιο επιθετικοί στο

τελευταίο 15λεπτο, χωρίς όμως να απειλήσουν ιδιαίτερα, με το σουτ του Τίλμαν στο 33ο λεπτό που πέρασε έξω από το αριστερό δοκάρι του Τσέτερερ και το σουτ ένα λεπτό αργότερα του Λιούμπιτσιτς που μπλόκαρε ο τερματοφύλακας της Βέρντερ.

Σε μία από τις ελάχιστες επιθέσεις της, η ομάδα του Όλι Βέρνερ κατάφερε να πετύχει το πολυπόθητο γκολ με τον Εντζιμά, ο οποίος είχε περάσει ως αλλαγή λίγο νωρίτερα. Αυτή ήταν η πρώτη νίκη της Βέρντερ στο “Ράιν Ένεργκι Στάντιον”, μετά από 12 παιχνίδια (6 ήττες-6 ισοπαλίες) και πλέον η Κολωνία, απέχει πέντε βαθμούς από την 15η Ουνιόν και τη σωτηρία, με την ομάδα του Βερολίνου να έχει βέβαια ματς λιγότερο.

Keywords
Τυχαία Θέματα