Ρόα: «Ο Αλμέιδα είναι ο προφήτης και εμείς οι ακόλουθοί του»

Ο Κάρλος Ρόα έχει να φάει κρέας από 14 ετών και γι’ αυτό οι φίλοι τον φωνάζουν… “μαρούλι”, το χόμπι του είναι το πάντελ και στην παρέα είναι ένας πολύ γλυκός άνθρωπος με τρομερή αίσθηση του χιούμορ. Όχι ακριβώς αυτό που περίμενες, ε; Έτσι την πάτησαν και οι αρρώστιες και οι κακοτυχίες που τον βρήκαν. Νόμιζαν ότι θα τον νικήσουν αλλά τελικά τις έβγαλε νοκ άουτ.

Έχει νικήσει την Ελονοσία στην Αργεντινή όπου δεν υπήρχε πρωτόκολλο θεραπείας, έχει βγάλει νοκ

άουτ τον καρκίνο σε τρεις μήνες και έκοψε προσωρινά το ποδόσφαιρο το καλοκαίρι που η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είχε προσφέρει 10.000.000 δολάρια στην Μαγιόρκα για να τον αποκτήσει. Τίποτα από αυτά τα τρία δεν του έκοψε το ποδόσφαιρο, την μεγάλη του αγάπη. Σταμάτησε όταν το αποφάσισε αυτός και όχι κάποια αρρώστια ή δυσκολία. Σταμάτησε να παίζει αλλά όχι να ζει για την δεύτερη θρησκεία της χώρας όπου μπάλα παίζουν και τα σκυλιά.

Μαζί με τον Ματίας Αλμέιδα γυρίζουν τον κόσμο και φέρνουν την σκληρή δουλειά, τις αρχές τους και την… χαρά. Ένας άνθρωπος με ιστορία ζωής για βιβλίο που όμως δεν θα το εκδώσει, ένας ΝΙΚΗΤΗΣ μέσα κι έξω από το γήπεδο αλλά πάνω από όλα ένας πολύ ωραίος τύπος κι ένας πιστός του “Προφήτη” Matias Jesus Almeida. Μαζί με όλη την κλειστή ομάδα με αρχηγό τον Ματίας και τα παιδιά τους συνεχίζουν το κυνήγι της τελειότητας.

Διαβάστε την απολαυστική συνέντευξη του Κάρλος Ρόα στο www.aek365.org

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ρόα, Ο Αλμέιδα,roa, o almeida