Πυρκαγιά στο σπίτι του Κιριλένκο!

Οι μεγάλες πυρκαγιές που μαίνονται στην Καλιφόρνια δεν άφησαν ανεπηρέαστο το σπίτι του Αντρέι Κιριλένκο στο Λος Άντζελες.

Όπως ενημέρωσε μέσω Instagram ο γιος του προέδρου της ομοσπονδίας μπάσκετ της Ρωσίας, Φιοντόρ, η οικία του παλαίμαχου καλαθοσφαιριστή υπέστη ζημιές από την φωτιά, ποστάροντας και σχετική φωτογραφία.

«Αυτό είναι το σπίτι μου μετά τις πυρκαγιές. Η οικογένειά μου κι εγώ προσευχόμαστε και προσπαθούμε να μείνουμε δυνατοί. Ευχαριστώ τον Θεό για την ειδοποίηση εκκένωσης και συγχαίρω
τους πυροσβέστες που σώζουν ζωές και σπίτια. Σας ευχαριστώ όλους για την υποστήριξη. Ελπίζω εμείς ως οικογένεια, κοινότητα και πόλη να μπορέσουμε να ενωθούμε, να το ξεπεράσουμε και να γίνουμε δυνατότεροι από πριν», ανέφερε ο γιος του Κιριλένκο.

This is my home after the fires. My family and I are praying and trying to stay strong through this. Thank god for the evacuation notice and I praise the firefighters who are saving homes and lives. Thank you all for the support. I hope we as a family, a community and a city could come together and bounce back and become stronger than before. #prayforlosangeles

A post shared by Fedor Kirilenko (@fkirilenko20) on Dec 6, 2017 at 1:19pm PST

Keywords
Τυχαία Θέματα