Βενγκέρ: «Δεν θα επιστρέψει πριν το Φεβρουάριο ο Καθόρλα»

Ο Αρσέν Βενγκέρ τόνισε πως ο Σάντι Καθόρλα δεν θα είναι έτοιμος πριν τον Φεβρουάριο. Ο 32χρονος ποδοσφαιριστής υποβλήθηκε στην ένατη εγχείρηση κατά τη διάρκεια της καριέρας του πριν λίγες μέρες και θα ξεκινήσει άμεσα την αποθεραπεία του, προκειμένου να επιστρέψει άμεσα στους αγωνιστικούς χώρους.

Χαρακτηριστικά όσα δήλωσε ο τεχνικός της αγγλικής ομάδας:

«Του έστειλα ένα μήνυμα μετά την εγχείρηση και του ευχήθηκα καλή ανάρρωση. Μου απάντησε ότι πρέπει να ξεκινήσει από την αρχή, βασικά. Αυτό είναι πολύ λυπηρό αλήθεια.
Ότι έχει καταφέρει αυτός ο άνθρωπος μέχρι τώρα είναι απίστευτο. Είναι πάρα πολύ στενάχωρο. Αλλά πρέπει να ξεκινήσει από το μηδέν ξανά. Αυτό σημαίνει ότι αν όλα πάνε καλά, χρειάζεται να περιμένει μέχρι να μπορεί να τρέξει. Όταν θα ξεκινήσει να τρέχει θα πρέπει να περιμένει έξι εβδομάδες για να επιστρέψει στις προπονήσεις. Δεν γνωρίζω πότε θα καταφέρει να τρέξει αλλά σίγουρα δεν θα επιστρέψει πριν από τον Φεβρουάριο».

Ο Ισπανός ποδοσφαιριστής έχει πραγματοποιήσει 180 εμφανίσεις με την φανέλα της Άρσεναλ, ενώ έχει κατακτήσει δύο Euro το 2008 και το 2012.
Keywords
Τυχαία Θέματα