Ψάχνεται για ενίσχυση το «τριφύλλι»

Τουλάχιστον δυο μετεγγραφές θα προσπαθήσει να κάνει ο Παναθηναϊκός τον Ιανουάριο, προκειμένου να ενισχύει το ρόστερ του, εν όψει της συνέχειας της εφετινής αγωνιστικής περιόδου. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, οι «πράσινοι» έχουν θέσει ως προτεραιότητά τους την απόκτηση ενός επιθετικού και ενός κεντρικού αμυντικού.

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης έχει εντοπίσει το μεγαλύτερο πρόβλημα του «τριφυλλιού» στη γραμμή κρούσης, καθώς θεωρεί πως δεν μπορεί να βγει η χρονιά με τον Μολίνς και τις λύσεις των νεαρών παικτών.

Η επιστροφή του Λουτσιάνο αργεί και για αυτό τον λόγο, έχει εισηγηθεί την απόκτηση ενός παίκτης για την επίθεση. Οι «πράσινοι» θα αναζητήσουν είτε κάποιον ελεύθερο παίκτη, είτε κάποιον δανεικό.

Στις σκέψεις του Ουζουνίδη είναι η απόκτηση ενός ακόμα επιθετικού, ο οποίος θα αποτελέσει εναλλακτική λύση για τη γραμμή κρούσης. Παράλληλα, μετά τις διαφαινόμενες αποχωρήσεις των Μολέντο και Κουτρουμπή, οι «πράσινοι» θα κινηθούν για την απόκτηση και κεντρικού αμυντικού. Δημοσιεύματα θέλουν τον Οικονόμου του Πανιωνίου να βρίσκεται στη λίστα του Έλληνα τεχνικού. Ο Έλληνας τεχνικός έχει καλή άποψη για τον συγκεκριμένο παίκτη, τον οποίο γνωρίζει από τη θητεία του στην ομάδα της Νέας Σμύρνης. Παράλληλα, εξετάζονται και άλλες περιπτώσεις παικτών για τη συγκεκριμένη θέση, πέρα από αυτή του 30χρονου ποδοσφαιριστή.

Keywords
Τυχαία Θέματα