Αναμένονται εύκολες αποστολές για τους «αιωνίους»

Οι Παναθηναϊκός Superfoods και Ολυμπιακός αντιμετωπίζουν Ρέθυμνο (15:00) και Λαύριο (17:30), αντίστοιχα στις έδρες τους, στο κλείσιμο της αυλαίας της ένατης αγωνιστικής, της Stoiximan.gr Basket League.

Αρχικά, οι «πράσινοι» θα υποδεχτούν στο ΟΑΚΑ
τους Κρητικούς και θέλουν να διατηρήσουν το απόλυτο στις μεταξύ τους αναμετρήσεις. Το «τριφύλλι» μετράει 14 νίκες, στις προηγούμενες αναμετρήσεις των δυο ομάδων, χωρίς να έχει γνωρίσει την ήττα. Οι «πράσινοι» θέλουν τη νίκη, προκειμένου να παραμείνουν μόνοι πρώτοι στην κορυφή της βαθμολογίας, Ο Παναθηναϊκός έχει 16 βαθμούς, ενώ το Ρέθυμνο βρίσκεται στη δωδέκατη θέση με έντεκα βαθμούς.

Στις 17:30 ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει στο ΣΕΦ το Λαύριο, σε ένα ματς που ο Γιάννης Σφαιρόπουλος θα έχει την ευκαιρία να προχωρήσει σε rotation και να δώσει χρόνο συμμετοχής σε παίκτες, που δεν αγωνίστηκαν αρκετά στις προηγούμενες αναμετρήσεις των «ερυθρολεύκων». Αυτή θα είναι η πέμπτη φορά που θα τεθούν αντιμέτωπες οι δυο ομάδες, με τους Πειραιώτες να μετρούν τέσσερις νίκες, στα ισάριθμα προηγούμενα ματς. Πέρυσι, οι «ερυθρόλευκοι» είχαν συντρίψει με 108-39 το Λαύριο στο ΣΕΦ φτάνοντας στην ευρύτερη νίκη της Stoiximan.gr Basket League και στην τρίτη ευρύτερη στην ιστορία της πρώτης κατηγορίας στην Ελλάδα. Το πρόγραμμα ολοκληρώνεται με την αναμέτρηση του Προμηθέα με τον Κολοσσό στην Πάτρα.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της αγωνιστικής:

Σάββατο 16/12
ΠΑΟΚ-ΑΕΚ 86-65
Γυμναστικός Λάρισας Φάρος-Κόροιβος Αμαλιάδας 82-78
Κύμη-Άρης 94-69
Πανιώνιος Βίκος Cola-Τρίκαλα BC Aries 82-76

Κυριακή 17/12
Παναθηναϊκός Superfoods-Ρέθυμνο Cretan Kings 15:00
Ολυμπιακός-Λαύριο Megabolt 17:30
Προμηθέας Πάτρας-Κολοσσός H Hotels 18:00
Keywords
Τυχαία Θέματα