Προτεραιότητα η ενίσχυση της επίθεσης

Ο Γιώργος Δώνης φέρεται να έχει θέσει μαζί με τον Νίκο Νταμπίζα την ενίσχυση της επίθεσης, ως την προτεραιότητα του Παναθηναϊκού το ερχόμενο καλοκαίρι. Σύμφωνα με δημοσιεύματα οι “πράσινοι” θα κινηθούν για την απόκτηση ενός επιθετικού περιοχής και δυο πλάγιων μεσοεπιθετικών. Ο Έλληνας τεχνικός θέλει μια αξιόπιστη λύση πίσω από τον Φεντερίκο Μακέντα,
καθώς επίσης και μια λύση για τα άκρα, καθώς αναμένεται να αποχωρήσουν όπως όλα δείχνουν οι Μουνιέ και Άλτμαν.

Παράλληλα, το προσεχές διάστημα θα αξιολογηθούν και ορισμένοι ποδοσφαιριστές του “πράσινου” ρόστερ. Ανάμεσά τους είναι οι Αρμενάκας, Στάικος, Παντελάκης, Καμπετσής και Βέργος. Ο Δώνης δεν έχει μείνει μέχρι στιγμής απόλυτα ευχαριστημένος με την έως τώρα παρουσία τους και μελετάται το ενδεχόμενο είτε να αποχωρήσουν με μετεγγραφή, είτε να παραχωρηθούν δανεικοί, αν δεν καταφέρουν να αλλάξουν την εικόνα τους στα ματς που απομένουν έως το φινάλε του πρωταθλήματος.

Τις περισσότερες πιθανότητες να αποχωρήσει φέρεται να συγκεντρώνει ο Αρμενάκας, καθώς οι “πράσινοι” δεν έχουν μείνει ευχαριστημένοι με την έως τώρα παρουσία του. Στόχος τόσο του Έλληνα τεχνικού, όσο και του τεχνικού διευθυντή της ομάδας είναι να αποκτηθούν στη συνέχεια ποδοσφαιριστές, οι οποίοι θα υπολογίζονται για το βασικό σχήμα των “πράσινων”.
Keywords
Τυχαία Θέματα