Κοιτάζει και την εγχώρια αγορά

Ο Ολυμπιακός έχει πάντα στραμμένη την προσοχή του στην εγχώρια αγορά, για την ενίσχυση του ρόστερ του, εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου και στη λίστα του φέρονται να βρίσκονται ήδη τρία ονόματα. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, οι “ερυθρόλευκοι” εξετάζουν το ενδεχόμενο να κινηθούν για την απόκτηση των Ματέο Γκαρσία, Φραν Βέλεθ και Μπρούνο Φελίπε.

Ο πρώτος αγωνίζεται με τη μορφή δανεισμού στον Άρη, ο οποίος θέλει να τον κρατήσει στο ρόστερ του. Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός φαίνεται πως αρέσει στους “ερθρολεύκους”,
οι οποίοι μελετούν το ενδεχόμενο να κινηθούν για την απόκτησή του από τη Λας Πάλμας, στην οποία ανήκει. Ο δεύτερος επίσης αγωνίζεται στους “κίτρινους”, οι οποίοι κατέχουν τα δικαιώματά του έως το 2020. Ο 28χρονος Ισπανός αμυντικός έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον των “ερυθρολεύκων”, όμως οι συχνοί τραυματισμοί του φαίνεται πως είναι ένας από τους λόγους για τους οποίους οι ιθύνοντες του Ολυμπιακού εμφανίζονται διστακτικοί, στο να κινηθούν για την απόκτησή του.

Τέλος, ο τρίτος αγωνίζεται στον Ατρόμητο, με τον οποίο έχει πραγματοποιήσει καλές εμφανίσεις την εφετινή σεζόν. Ο 25χρονος Βραζιλιάνος ανήκει στη αυστριακή Λιντς. Οι “ερυθρόλευκοι” μελετούν παράλληλα και άλλες περιπτώσεις από την ελληνική αγορά, ενώ παράλληλα το προσεχές διάστημα θα ξεκαθαρίσει το μέλλον και ορισμένων παικτών των Πειραιωτών, που την εφετινή σεζόν αγωνίστηκαν με τη μορφή δανεισμού σε άλλες ομάδες του ελληνικού πρωταθλήματος.
Keywords
Τυχαία Θέματα