Προετοιμασία και... retro διάθεση

Με τρίωρο πρόγραμμα ξεκίνησε σήμερα (11/1) η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για τον αγώνα με τον Πανιώνιο, που θα διεξαχθεί το ερχόμενο Σάββατο (13/1, 16:30) στο PAOK Sports Arena. Το σημερινό πρόγραμμα της ομάδας ξεκίνησε με την ανάλυση του αντιπάλου με τη χρήση βίντεο και ακολούθησε προπόνηση τακτικής με τη συμμετοχή
όλων των παικτών.

Πέρα από το αγωνιστικό κομμάτι, πάντως, οι «ασπρόμαυροι» ετοιμάζονται από κάθε άποψη για το retro party, που θέλουν να στήσουν σε αυτό το παιχνίδι. Σήμερα, παίκτες του ΠΑΟΚ όπως ο Βαγγέλης Μαργαρίτης και ο Δημήτρης Κατσίβελης, ακόμη και ο πρόεδρος της ομάδας, Μπάνε Πρέλεβιτς, φωτογραφήθηκαν με φανέλες παικτών που πέρασαν στο παρελθόν από την ομάδα.

Η φωτογράφηση έγινε στο πλαίσιο της πρόσκλησης που απηύθυνε η ΚΑΕ ΠΑΟΚ στους φίλους της ομάδας να βρεθούν το ερχόμενο Σάββατο στο γήπεδο, φορώντας φανέλες του τμήματος μπάσκετ του «Δικέφαλου» από εμφανίσεις παλαιότερων ετών. Σήμερα, για παράδειγμα, ο Μαργαρίτης φωτογραφήθηκε με φανέλα του Χρήστου Τσέκου, ενώ ο Κατσίβελης με αυτή του Αυστραλού, Matt Nielsen. Ο γυμναστής της ομάδας, Παναγιώτης Βασιλείου με το «13» του Conrad McRae, ενώ ο Πρέλεβιτς με τη φανέλα άλλοτε συμπαίκτη του, Νικ Κατσίκη.
Keywords
Τυχαία Θέματα