Προχωράει το θέμα των αποχωρήσεων

Ο Ολυμπιακός θέλει να τρέξει τις επόμενες ημέρες τις αποχωρήσεις των παικτών, που δεν υπολογίζονται για το υπόλοιπο της εφετινής αγωνιστικής περιόδου και δεν αποκλείεται να υπάρξουν σύντομα εξελίξεις. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, οι Καπίνο, Εμενίκε, Μίλιτς και Ζντιέλαρ βρίσκονται ήδη σε επαφές με ομάδες του εξωτερικού και μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να αποχωρήσουν.

Επίσης, εξελίξεις αναμένονται και στο θέμα της παραχώρησης του Ντιόγκο Φιγκέιρας στην Μπράγκα, η οποία έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον για
τον Πορτογάλο μπακ. Ο Εμενίκε φέρεται να βρίσκεται σε επαφές με τουρκική ομάδα, την ίδια στιγμή που ο Ζντιέλαρ φέρεται να βρίσκεται κοντά στην Παρτιζάν. Επίσης, ο Ελιουνούσι αναμένεται να συνεχίσει την καριέρα του στην ΑΙΚ Στοκχόλμης.

Παράλληλα, ο Όσκαρ Γκαρθία φέρεται να εξετάζει ορισμένες περιπτώσεις πλάγιων μεσοεπιθετικών, για την ενίσχυση του ρόστερ των «ερυθρολεύκων», με τα ονόματα των Ραφίνια, Μπάμπα και Νταμπό να παραμένουν στο προσκήνιο για τους Πειραιώτες. Εξελίξεις αναμένονται από Δευτέρα, καθώς η προσοχή όλων στο λιμάνι είναι στραμμένη στο ματς με τον Αστέρα Τρίπολης.
Keywords
Τυχαία Θέματα