Θέλει να τον πουλήσει και να τον κρατήσει

Ο Παναθηναϊκός φέρεται να είναι θετικός στο ενδεχόμενο παραχώρηση του Δημήτρη Κουρμπέλη στη Σαμπντόρια, εφόσον υπάρξει πρόταση, όμως θα επιδιώξει να τον διατηρήσει στο ρόστερ του, ως δανεικό, μέχρι το τέλος της σεζόν. Οι «πράσινοι» θα προσπαθήσουν να έρθουν σε συμφωνία με την ιταλική ομάδα, για την παραχώρηση των δικαιωμάτων του παίκτη, μέσα στις επόμενες ημέρες.

Σκάουτερ της ιταλικής ομάδας βρέθηκε και πάλι στην Αθήνα για να
παρακολουθήσει τον παίκτη, στην αναμέτρηση με τον Απόλλωνα Σμύρνης στη Ριζούπολη. Η ομάδα της Γένοβας φέρεται να έχει σχηματίσει καλή άποψη για τον Κουρμπέλη και το μόνο που απομένει είναι να βρεθεί η «χρυσή τομή» ανάμεσα στις δυο ομάδες.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, οι «πράσινοι» θέλουν στη συγκεκριμένη περίπτωση να ισχύσει ότι και με τον Οδυσσέα Βλαχοδήμο, ο οποίος έχει παραχωρηθεί στην Μπενφίκα, όμως παραμένει στο «τριφύλλι» ως δανεικός. Τέλος, οι ιθύνοντες του Παναθηναϊκού ελπίζουν πως θα καταφέρουν να εξασφαλίσουν ένα σημαντικό ποσό από την πώληση του Κουρμπέλη, που θα τους δώσει τη δυνατότητα να δουν με περισσότερη αισιοδοξία τη συνέχεια.
Keywords
Τυχαία Θέματα