Με ανοιχτά φτερά και το 2018! (video)

Ντάουντα και Ουάρντα έφεραν το δείκτη του σκορ στο 0-2 πριν συμπληρωθούν δέκα λεπτά και από εκεί και πέρα η ομάδα του Κάναντι "έσβησε" ιδανικά το ματς, "κλειδώνοντας" τον Απόλλωνα που δεν μπόρεσε να απειλήσει ουσιαστικά. Ο Ντιγκινί έγραψε με πανέμορφο πλασέ το τελικό σκορ λίγο πριν το φινάλε.

Στους 33 βαθμούς η ομάδα του Περιστερίου, έναν λιγότερο από ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και δύο από τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό.
Στο +1 από την επικίνδυνη ζώνη και τον ΑΟΚ έμεινε η "ελαφρά ταξιαρχία", που μετρά 12 πόντους.

Τα αγωνιστικά πλάνα

Με 4-1-4-1 κατέβασε στον αγωνιστικό χώρο τον Απόλλωνα ο Γιώργος Παράσχος. Ο Τσόβιτς υπερασπίστηκε το τέρμα, ενώ οι Κούρος, Κύργιας, Μπαρτολίνι, Κοντοές σχημάτισαν την άμυνα. Ο Παπάζογλου έπαιξε ρόλο "κόφτη", με την τετράδα των Αλμπάνη (αριστερά), Κονέ, Ανιέτε (άξονα) και Στάθη (δεξιά) να βρίσκεται πίσω από τον Ελμπάζ.

Το 4-2-3-1 ήταν η επιλογή του Νταμίρ Κάναντι, έχοντας τον Γιαννιώτη στο τέρμα και μπροστά του τους Γιαννούλη, Χατζηισαΐα, Ρισβάνη και Κιβρακίδη. Ουμπίδες και Μπουσουλάτζιτς ήταν το δίδυμο στο χαφ, ενώ οι Ουάρντα, Βασιλακάκης και Ντιγκινί έπαιξαν στα νώτα του Ντάουντα.

Το ματς

Ιδανικότερο ξεκίνημα δεν θα μπορούσε να φανταστεί ο Κάναντι. Πριν τη συμπλήρωση δέκα λεπτών, ο Ατρόμητος είχε πάρει προβάδισμα δύο τερμάτων, βάζοντας τις βάσει για τη νίκη.

Στο 5', ο Ντιγκινί έφυγε γρήγορα από αριστέρα, έβγαλε τη σέντρα για τον Ντάουντα που με ωραίο άλμα και κεφαλιά, νίκησε τον Τσόβιτς, που πάντως ακούμπησε την μπάλα, με το 0-1 να είναι γεγονός.

Τέσσερα λεπτά αργότερα, η άμυνα του Απόλλωνα έκανε "δώρο" το 0-2 στους Περιστεριώτες. Αυτό που συνέβη ανάμεσα σε Μπαρτολίνι και Κύργια δεν το λες και... συνεννόηση, ο δεύτερος απομάκρυνε πολύ άσχημα, με τον Ουάρντα να κάνει την προβολή σε κενή εστία και να διπλασιάζει το προβάδισμα της ομάδας του, αφού και ο Τσόβιτς ήταν εκτός θέσης.

Μοναδικό κακό νέο για τον Κάναντι στο πρώτο μισό, η αναγκαστική αλλαγή του Κιβρακίδη στο 13', που επιτάχυνε το ντεμπούτο του Σάκιτς. Ο Απόλλων έμοιαζε σοκαρισμένος από την εξέλιξη που πήρε το ματς, με τον Ατρόμητο να είναι αυτός που πλησίασε περισσότερο σε ένα τέρμα παρά οι γηπεδούχοι. Ήταν το 33ο λεπτό, όταν το παράλληλο γύρισμα του Γιαννούλη πέρασε σαδιστικά μπροστά από τη γραμμή του τέρματος του Τσόβιτς, με τους Ντιγκινί και Σάκιτς να μην μπορούν να σπρώξουν την μπάλα στα δίχτυα.
Keywords
Τυχαία Θέματα