Πλατιά χαμόγελα, αλλά και συγκίνηση στην τελετή βραβεύσεων της Ε.Φ.Ο.Επ.Α.

Στην πρώτη της γιορτή από τον Μάρτιο του 2021, που ανέλαβε τα ηνία, η διοίκηση της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. οργάνωσε εξαιρετικά μία γλυκιά βραδιά και είχε μαζί της τα σωματεία, ανθρώπους απ’ όλα τα κομμάτια της επιτραπέζιας αντισφαίρισης και προσωπικότητες του αθλητικού χώρου. Μετά από έξι χρόνια και στον ίδιο χώρο έγινε ξανά η τελετή βραβεύσεων της ομοσπονδίας και επιφύλαξε μεγάλα χαμόγελα, αλλά και συγκίνηση. Χαμόγελα διότι επισημάνθηκαν ουσιαστικές κινήσεις της νέας διοίκησης για την περαιτέρω βελτίωση της εικόνας της επιτραπέζιας αντισφαίρισης,

τονίστηκαν οι σπουδαίες και ιστορικές αγωνιστικές επιτυχίες από το 2017 έως σήμερα και βραβεύτηκαν στελέχη του αθλήματος, τα οποία ξεχώρισαν σε διάφορους τομείς. Συγκίνηση και μάλιστα διαφορετική στο πρώτο μέρος, αρχικά γιατί έγινε αναφορά σε ανθρώπους του αθλήματος, που δεν είναι πια ανάμεσά μας και ιδιαιτέρως στον εμβληματικό πρώην πρόεδρο της ΕΦΟΕπΑ και πρωταθλητή Χρήστο Χριστοδουλάτο κι έπειτα διότι βραβεύτηκε και μίλησε ο τέως πρόεδρος της ομοσπονδίας Μανώλης Κολυμπάδης, που σφράγισε διοικητικά μία μακρά περίοδο τεσσάρων δεκαετιών. Η γιορτή μεταδόθηκε ζωντανά στο ίντερνετ μέσα από το κανάλι της ομοσπονδίας στο youtube (στο λινκ 2023 Τελετή Βραβεύσεων ΕΦΟΕπΑ 24/2/2023).

Η εκδήλωση περιλάμβανε πρώτα τις ειδικές βραβεύσεις, μετά την απονομή των επάθλων στις ομάδες, οι οποίες κατέλαβαν τις 3 πρώτες θέσεις των διασυλλογικών πρωταθλημάτων μέσα στο χρονικό διάστημα από την περίοδο 2016-2017 έως την περίοδο 2021-2022 (με εξαίρεση εθνικές κατηγορίες, στις οποίες είχαν γίνει ήδη οι απονομές στους αγωνιστικούς χώρους και φυσικά την περίοδο 2020-2021, που είχε ακυρωθεί λόγω κορωνοϊού) και τέλος την κοπή της βασιλόπιτας. Στο άνοιγμα της πάντως, βάρυνε κάπως η ατμόσφαιρα διότι προβλήθηκε αφιερωματικό βίντεο στον Χρήστο Χριστοδουλάτο, ο οποίος έφυγε από τη ζωή στα μέσα Νοεμβρίου του 2022, αλλά και φωτογραφίες άλλων ανθρώπων του χώρου, που έφυγαν από κοντά μας τα τελευταία χρόνια: Του παλιού διεθνή άσου Μανώλη Διακάκη, των παραγόντων Αλέκου Κωνσταντινόπουλου, Σταύρου Μιτακίδη, Γιάννη Πετσίβα, του διαιτητή Πασχάλη Γλώσση και του προπονητή Λούμπο Γκεοργκίεφ. Για όλους κρατήθηκε κι ενός λεπτού σιγή.

ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ: «ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΜΟΧΘΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΟΥ ΑΘΛΗΜΑΤΟΣ»

Στη συνέχεια πήρε τον λόγο για τον χαιρετισμό του ο πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. Κώστας Παπαγεωργίου. «Πάνε έξι χρόνια από την τελευταία παρόμοια εκδήλωση που έγινε εδώ, σε αυτό το αμφιθέατρο και από τότε άλλαξαν πολλά… Καθήμενος τότε στα έδρανα που βρίσκεστε αυτήν την στιγμή δεν πέρναγε από το μυαλό μου ότι κάποια μέρα θα βρισκόμουν στη θέση του επικεφαλής της ομοσπονδίας. Μία θέση που υπηρέτησαν μεταξύ άλλων ο Πατριάρχης της ελληνικής επιτραπέζιας αντισφαίρισης, αλλά και της Βαλκανικής Ένωσης, ο αείμνηστος Χρήστος Χριστοδουλάτος και ο χωρίς αμφιβολία κορυφαίος αθλητικός παράγοντας που προήλθε από το άθλημα μας, ο Μανώλης Κολυμπάδης, τον οποίο θα ήθελα να ευχαριστήσω και από αυτό εδώ το βήμα τόσο για την εμπιστοσύνη που έδειξε στο πρόσωπό μου , όσο και για την υπόσχεση του που τηρεί μέχρι σήμερα, ότι θα είναι δίπλα μας όσο και όποτε τον χρειαζόμαστε», ανέφερε στον πρόλογο και αφού σε άλλο σημείο υπογράμμισε ότι «τα τελευταία χρόνια ήταν πολύ δύσκολα για ολόκληρη την κοινωνία και ιδιαίτερα για την αθλητική οικογένεια, ωστόσο υπήρξαν άνθρωποι που κατάφεραν ακόμα και υπό αυτές τις πρωτόγνωρες συνθήκες να ξεχωρίσουν και να μας δείξουν την τεράστια δύναμη του αθλητισμού», σημείωσε: «Μερικούς μόνο από αυτούς, θα τιμήσουμε σήμερα, αλλά πιστεύω ότι αξίζουν συγχαρητήρια σε πολλούς ακόμα αθλητές, προπονητές και παράγοντες σε κάθε γωνιά της Ελλάδας που κράτησαν το άθλημα ζωντανό την περίοδο της πανδημίας με αποτέλεσμα τόσο άμεσα και παρά την αναγκαστική αύξηση του κόστους, να βλέπουμε τον αριθμό των δελτίων και των συμμετοχών στα πρωταθλήματα μας να επανέρχονται στα προ πανδημίας επίπεδα με τάση να πάνε ακόμα ψηλότερα».

Για τη νέα διοίκηση ο Παπαγεωργίου δήλωσε μεταξύ άλλων: «Συνέβαλε στην ομαλή αυτή έξοδο από την υγειονομική κρίση και να είστε σίγουροι ότι καθημερινά καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την περαιτέρω ανάπτυξη του αθλήματος.

• Η έμφαση στις διεθνείς διοργανώσεις,

• η επαναφορά του Κυπέλλου και η θεσμοθέτηση τοπικών κυπέλλων,

• η με στατιστικά πλέον δεδομένα γεωγραφική κατανομή των διοργανώσεων,

• η αλλαγή στον τρόπο πρόκρισης στα πανελλήνια πρωταθλήματα ώστε να αυξηθεί το ποσοστό συμμετοχής,

• η θεσμοθέτηση περιφερειακών πρωταθλημάτων για όλες τις ηλικίες,

• η εναρμόνιση των ηλικιακών κατηγοριών μας με τα διεθνή πρότυπα

• η προώθηση και προβολή του αθλήματος με κάθε μέσο,

• η συνεργασία με υπεύθυνο marketing,

• ο σχεδιασμός νέας ιστοσελίδας και η προσπάθεια αναβάθμισης της εφαρμογής διαχείρισης των διοργανώσεων,

• η έμφαση στην επιμόρφωση προπονητών, παραγόντων ακόμα και γονέων με την πρόσληψη ειδικού επιστημονικού συνεργάτη,

• η επαναφορά των προπονητικών Καμπ επίλεκτων αθλητών,

• η αναβάθμιση της διαιτησίας,

• η επικείμενη πρόταση στην ΓΣ για πολλαπλές ομάδες ανά σωματείο,

• η διαφοροποίηση των παραβόλων ανά ηλικία και η έκπτωση στα αδέρφια,

• η μείωση του αριθμού των αναπτυξιακών πρωταθλημάτων και,

• το νέο σύστημα βαθμολογίας για τους πίνακες αξιολόγησης, είναι μερικά μόνο από τα πρώτα βήματα της νέας διοίκησης με σκοπό την ανάπτυξη του αθλήματος».

Ο επικεφαλής της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. ευχαρίστησε τον υφυπουργό Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη για τη ζωτικής σημασίας οικονομική ενίσχυση των εθνικών μας ομάδων από τη φορολογία των κερδών του στοιχήματος, αλλά απηύθυνε και δύο αιτήματα: «Τον παρακαλώ όμως, τόσο η ενημέρωση για το ύψος του τακτικού προϋπολογισμού, όσο και η εκταμίευσή του να γίνεται πολύ πιο νωρίς μέσα στην χρονιά ώστε να μπορέσουμε και εμείς να κάνουμε τον καλύτερο δυνατό προγραμματισμό και να αποφεύγουμε τα οικονομικά αδιέξοδα. Τον παρακαλώ επίσης να εξετάσει την συμπερίληψη της επιτραπέζιας αντισφαίρισης στον πίνακα των Εθνικών πρωταθλημάτων και διεθνών διοργανώσεων στην κατανομή της ενίσχυσης των σωματείων από τα κέρδη του στοιχήματος, καθώς η δομή του αθλήματος μας ακολουθεί πλήρως αυτή των ομαδικών αθλημάτων με διασυλλογικά πρωταθλήματα, Κύπελλο, αλλά και μεγάλες διεθνείς διοργανώσεις όπως το Champions League. Εξάλλου το ομαδικό αγώνισμα συμπεριλαμβάνεται και στους Ολυμπιακούς αγώνες».

Ο πρόεδρος της ΕΦΟΕπΑ χαρακτήρισε ιστορικής σημασίας για την ελληνική επιτραπέζια αντισφαίριση τη χρονιά που διανύουμε, πρώτον διότι η χώρα έχει αναλάβει σπουδαίες και ποικίλες διεθνείς διοργανώσεις και δεύτερον διότι το 2023 είναι προ ολυμπιακό και οι αθλητές μας θα κυνηγήσουν το όνειρο της πρόκρισης στους Ολυμπιακούς αγώνες του 2024. Ευχαρίστησε θερμά δε, την ΕΟΕ και προσωπικά τον Γιάννη Καρρά, πρόεδρο της Επιτροπής Ολυμπιακής Προετοιμασίας «που για μια ακόμη φορά ανταποκρίθηκαν άμεσα στο αίτημα μας για χρηματοδότηση προκειμένου οι αθλητές μας να συμμετάσχουν σε εξαιρετικά σημαντικές διεθνείς διοργανώσεις». Καταλήγοντας έστειλε και μήνυμα ενότητας: «Τελειώνοντας, αφήνω το βήμα στους πραγματικούς πρωταγωνιστές της αποψινής βραδιάς, όλους εσάς που με τους κόπους και τις θυσίες σας μας δίνετε την δύναμη να συνεχίζουμε. Μόνο όλοι μαζί μπορούμε να πάμε την επιτραπέζια αντισφαίριση ακόμα ψηλότερα. Εύχομαι να έχουμε μια καλή, δημιουργική χρονιά με υγεία, καλή συνεργασία και πολλές επιτυχίες σε κάθε επίπεδο.

ΚΟΛΥΜΠΑΔΗΣ: «ΤΑ 40 ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΣΒΗΝΟΥΝ ΕΥΚΟΛΑ, ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΖΩΗ»

Τη γιορτή παρουσίασαν το μέλος του διοικητικού συμβουλίου και υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. Ξένια Στάθη και ο υπεύθυνος μάρκετινγκ της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. Νίκος Γραμμένος. Άνοιξαν αμέσως μετά τη σειρά των ειδικών βραβεύσεων, για κάθε μία από τις οποίες έπαιζε μικρό βίντεο. Πρώτη ήταν εκείνη του επί σειρά ετών γενικού γραμματέα κι αργότερα προέδρου της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. Μανώλη Κολυμπάδη, ο οποίος είναι σταθερά τα τελευταία χρόνια γενικός γραμματέας της Ε.Ο.Ε. και εκπρόσωπος της ομοσπονδίας σε αυτή. Την απονομή έκανε ο πρόεδρος της Ε.Ο.Ε. Σπύρος Καπράλος και οι παριστάμενοι χειροκροτούσαν παρατεταμένα, ορισμένοι μάλιστα έχοντας σηκωθεί όρθιοι.

Αφού ευχαρίστησε από καρδιάς για την τιμή που του έκανε η ομοσπονδία και αναφέρθηκε σε δυσκολίες από το ξεκίνημα της παραγοντικής του θητείας, απηύθυνε ευχαριστίες σε πολλούς συνεργάτες και συνοδοιπόρους του, καθώς και στην οικογένειά του. Ακολούθως ο πολύπειρος αθλητικός παράγοντας τόνισε: «Ξέρω ότι δεν είμαι αγαπητός σε όλους, αλλά θέλω να ευχαριστήσω κι όσους με κυνηγήσανε και με χλεύασαν γιατί κι αυτοί με δίδαξαν πολλά πράγματα. Πλησιάζει το κλείσιμο, η τελευταία κουρτίνα, το τελευταίο κουδούνι. Η ζωή είναι εύθραυστη γι’ αυτό χωρίς δισταγμό στέκομαι μπροστά σας και σας λέω ότι αυτός είμαι με τα στραβά μου και τα σωστά μου, με τα λάθη μου και τα καλά μου και σας αγαπώ όλους πάρα πολύ. Μου λείψατε αυτά τα δύο χρόνια που απουσιάζω από τη διοίκηση. Τα 40 χρόνια δεν σβήνουν εύκολα, είναι μία ολόκληρη ζωή, συνεχίστε να παλεύετε για την πρόοδο του αθλήματος».

Σύντομο χαιρετισμό απηύθυνε και ο Σπύρος Καπράλος: «Είμαι κι εγώ συγκινημένος γιατί πριν μερικά χρόνια αποφασίσαμε να σας… κλέψουμε τον Μανώλη, να τον φέρουμε στην ΕΟΕ και μαζί κάναμε πολλά βήματα μπροστά. Ήταν σε βάρος του αθλήματος σας γιατί άρχισε να δίνει χρόνο και στην ΕΟΕ. Συγχαίρω τη νέα διοίκηση για τα όσα έχει καταφέρει έως σήμερα, ήμασταν μαζί με τον Μανώλη στην Αλγερία όταν πήραμε το χάλκινο μετάλλιο στους Μεσογειακούς Αγώνες και εύχομαι να εκπροσωπηθεί το άθλημά σας και στο Παρίσι. όπου οι προκρίσεις είναι πιο δύσκολες και πιο… ακριβές».

Η δεύτερη ειδική βράβευση ήταν για τη Μεσογειακή ομάδα των ανδρών, που με την 3η θέση στο Οράν χάρισε στην ελληνική επιτραπέζια αντισφαίριση το πρώτο μετάλλιο στο ομαδικό των Μεσογειακών Αγώνων. Την ομάδα συγκρότησαν ο Γιάννης Σγουρόπουλος και ο Κωνσταντίνος Κωνσταντινόπουλος, ενώ κόουτς ήταν ο Κώστας Βατσακλής.

ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΠΟΝΤΕΣ ΓΚΙΩΝΗ, ΣΓΟΥΡΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΑΓΓΕΛΑΚΗ

Στις ατομικές ειδικές βραβεύσεις ήταν και τρεις πρωταθλητές μας, οι οποίοι δεν μπόρεσαν να παραστούν λόγω αγωνιστικών υποχρεώσεων με τις ξένες ομάδες τους. Ο Παναγιώτης Γκιώνης βραβεύτηκε για τις 5 συνεχόμενες συμμετοχές σε Ολυμπιακούς Αγώνες (παρέλαβαν την πλακέτα οι γονείς του), ο Γιάννης Σγουρόπουλος για τους 4 ευρωπαϊκούς τίτλους, 2 στο απλό εφήβων και 2 στο απλό Νέων ανδρών (το βραβείο πήρε εκ μέρους του ο Κώστας Βατσακλής) και ο Κωνσταντίνος Αγγελάκης για το γεγονός ότι είχε τις περισσότερες πρωτιές στον μηνιαίο ελληνικό πίνακα αξιολόγησης των ανδρών από το 2017, που είχε γίνει η αμέσως προηγούμενη γιορτή βραβεύσεων της ομοσπονδίας, μέχρι σήμερα (το βραβείο παρέλαβαν οι γονείς του). Στο βίντεο γουόλ μεταδόθηκαν μηνύματα, που από το εξωτερικό ετοίμασαν οι διεθνείς μας για τη γιορτή.

Ο Γκιώνης θέλησε με την ευκαιρία της βράβευσης να ευχαριστήσει ανθρώπους, που τον στήριξαν στη μεγάλη καριέρα του. «Πρώτα την οικογένειά μου, που με στηρίζει σε όλα. Την ομοσπονδία, που έχει συμβάλει όλα αυτά τα χρόνια τα μέγιστα για την ανάπτυξη του αθλήματος και προσωπικά τον Μανώλη Κολυμπάδη, που με έκανε να πιστέψω ότι μπορώ να πετύχω πολλά. Από το προπονητικό τιμ τον Γιώργο Κύρου, που έβαλε τα θεμέλια για την εξέλιξή μου, τον συγχωρεμένο Νίκο Κωστόπουλο που με ενέταξε στην εθνική ανδρών από την ηλικία των 16 και φυσικά τον σημερινό ομοσπονδιακό, τον Κώστα Βατσακλή, που για μένα απογείωσε το άθλημα. Έχουν έρθει τεράστιες επιτυχίες και είναι ευλογία που τον έχουμε στον χώρο της επιτραπέζιας αντισφαίρισης. Από συναθλητές τον Καλλίνικο Κρεάνγκα και τον Ντανιέλ Τσιόκα. Αν δεν είχαν έρθει στην Ελλάδα δεν ξέρω αν θα μιλούσα γι’ αυτό το βραβείο κι αν θα πετυχαίναμε τόσα πολλά. Μας βοήθησαν να δούμε επαγγελματικά τα πράγματα και τους χρωστάμε τα πάντα», είπε στο μήνυμά του ο διαχρονικά κορυφαίος Έλληνας αθλητής.

O Σγουρόπουλος ευχαρίστησε θερμά την ομοσπονδία για τη βράβευση, ενώ ο Αγγελάκης μετά τις αντίστοιχες ευχαριστίες σημείωσε στο βιντεοσκοπημένο μήνυμά του: «Θέλω επίσης να ευχαριστήσω την οικογένειά μου, που με στηρίζει τόσα χρόνια, τον ομοσπονδιακό μου προπονητή Κώστα Βατσακλή και τους συναθλητές μου στην εθνική ομάδα, καθώς και τον άνθρωπο που με ανέδειξε και με στηρίζει σε όλα Λουίτζι Σκέμβρη. Έχω γυρίσει από τραυματισμό στο πόδι, τώρα είμαι καλά, αποδίδω κι ελπίζω να μην έχω άλλα προβλήματα στο μέλλον. Οι πιο δύσκολες περίοδοι είναι όταν δεν σου πάνε καλά τα πράγματα, όμως ούτε τότε πρέπει να το βάζουμε κάτω αλλά να συνεχίσουμε να ονειρευόμαστε μεγάλα πράγματα».

Ο Κώστας Βατσακλής βραβεύτηκε και ξεχωριστά για τις μεγάλες διακρίσεις του Σγουρόπουλου και το γενικά αποδοτικό έργο του σε αυτά τα 14 χρόνια, που είναι στο τιμόνι της εθνικής ομάδας. Θέλησε να πει δύο λόγια και σημείωσε: «Μεγάλη τιμή και ιδιαίτερη χαρά που βρίσκομαι ανάμεσά σας. Σας αγαπώ όλους και σας ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη. Υπάρχει μεράκι, δίψα και όρεξη για μελλοντικές επιτυχίες και συμμετοχή και στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού».

Οι βραβεύσεις συνεχίστηκαν με τον Κώστα Λαγογιάννη τον σπουδαίο διεθνή αθλητή μας και ρέκορντμαν στα διασυλλογικά πρωταθλήματα Ελλάδας (14), ο οποίος αποχώρησε πέρσι από τη δράση. Χαιρέτησε επίσης από μικροφώνου και υπογράμμισε: «Ευχαριστώ την ΕΦΟΕπΑ που τόσα χρόνια με αγκάλιασε σε όλες τις εθνικές ομάδες, ευχαριστώ και τη νέα διοίκηση γι’ αυτό το βραβείο, που φυσικά αποτελεί αναγνώριση για μένα και να ευχηθώ μακροημέρευση».

Σειρά στις βραβεύσεις πήρε η γυναικεία ομάδα του Παναθηναϊκού για το πρώτο ευρωπαϊκό τρόπαιο στην ιστορία του σωματείου, καθώς και της ελληνικής επιτραπέζιας αντισφαίρισης με την κατάκτηση του Europe Trophy 2022. Την ομάδα αποτέλεσαν η Κατερίνα Τόλιου, η Έλσα Τέρπου, η Μαρία Αρτσέτου, η Ουγγαρέζα Σάντρα Πέργκελ και η Σλοβένα Άνα Τοφάντ και στην τεχνική καθοδήγηση ήταν ο Λευτέρης Μάκρας και ο Νίκος Ζέρβας.

Ο α’ αντιπρόεδρος της ΕΦΟΕπΑ Ευάγγελος Τέρπος, που έκανε την απονομή, σχολίασε ότι «αυτός ο ευρωπαϊκός τίτλος έδωσε το έναυσμα και σε άλλες ελληνικές ομάδες φέτος να παλέψουν για παρόμοια διάκριση», ενώ ο προπονητής της ομάδας Λευτέρης Μάκρας επισήμανε ότι «είναι ιδιαίτερη χαρά και τιμή για μας αυτή η βράβευση, ευχαριστούμε τη διοίκηση του Παναθηναϊκού για τη στήριξη κι ευχόμαστε να είμαστε του χρόνου πάλι εδώ και να μας βραβεύσετε για κάτι ανάλογο».

Η Κατερίνα Τόλιου πήρε και ατομικό βραβείο για το γεγονός ότι είχε τις περισσότερες πρωτιές στον μηνιαίο ελληνικό πίνακα αξιολόγησης των γυναικών, επίσης από το διάστημα από την αρχή του 2017 έως το τέλος του 2022.

Ακολούθησαν δύο βραβεύσεις σε στελέχη του αθλήματος που διαπρέπουν στο εξωτερικό σε οργανωτικό επίπεδο. Στην Τίνα Κρόττα με αφορμή το γεγονός ότι έγινε η πρώτη επαγγελματίας επιδιαιτήτρια στον κόσμο στην επιτραπέζια αντισφαίριση, ενώ είναι παράλληλα και πρόεδρος της Επιτροπής της Διεθνούς Ομοσπονδίας για τις αγωνιστικές δραστηριότητες στα άτομα με αναπηρίες και στον Δημοσθένη Μεσσήνη για την εξέλιξή του ως competition manager της παγκόσμιας ομοσπονδίας και της παρουσίας του σε κορυφαίες διεθνείς διοργανώσεις. Δυστυχώς ούτε οι συγκεκριμένοι βραβευόμενοι μπόρεσαν να παραβρεθούν στην εκδήλωση και χαιρέτησαν με γραπτά μηνύματα. «Συνάντησα πολλές δυσκολίες για να φτάσω στη θέση της πρώτης επαγγελματία επιδιαιτήτριας, αλλά πάντα λειτουργούσα με θάρρος και χαμόγελο», τόνισε η Κρόττα «πάντοτε με μεράκι δούλευα στην πολύχρονη διαδρομή μου και είχα αρωγό την πολύτιμη συμπαράσταση όλων σας», υπογράμμισε ο Μεσσήνης και αμφότεροι συμφώνησαν ότι «με ομαδική προσπάθεια και καλή δουλειά όλα μπορούν να επιτευχθούν».

ΣΤΟΥΣ ΒΡΑΒΕΥΘΕΝΤΕΣ ΧΑΤΖΗΚΥΡΚΑ ΚΑΙ ΔΟΥΚΕΡΗΣ, ΠΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΑΝ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΕΣ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΙΣΜΟ

Στο πρόσωπο των δύο τελευταίων βραβευθέντων τιμήθηκαν όλα εκείνα τα παιδιά, που παρά τις γνωστές δυσκολίες του εκπαιδευτικού συστήματος καταφέρνουν να συνδυάζουν θαυμάσια σπουδές και πρωταθλητισμό. Η Ελισάβετ Χατζηκύρκα από την Αλεξανδρούπολη και ο Ζήσης Δουκέρης από την Αθήνα αγωνίστηκαν το 2019 στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα νέων με τις εθνικές ομάδες νεανίδων και εφήβων αντίστοιχα. Βρίσκονταν ταυτόχρονα σε πολύ υψηλές θέσεις στους πίνακες αξιολόγησης της κατηγορίας τους, είχαν και πανελλήνια μετάλλια και όταν ήρθε η ώρα τα πήγαν εξαιρετικά και στις εισαγωγικές εξετάσεις. Η Χατζηκύρκα έγραψε 18.400 χωρίς τη χρήση μορίων και πέρασε Ηλεκτρολόγων μηχανικών και μηχανικών ηλεκτρονικών υπολογιστών ΑΠΘ. Ο Δουκέρης έγραψε με τα μόρια 8% 18.300 και πέρασε στην Νομική Αθηνών. Θερμό βεβαίως ήταν το χειροκρότημα και γι’ αυτά τα παιδιά, απλά η Χατζηκύρκα δεν μπόρεσε να είναι παρούσα στη γιορτή.

Σε μικρές παρενθέσεις ανάμεσα στις ειδικές βραβεύσεις ο Νίκος Γραμμένος και η Ξένια Στάθη αναφέρθηκαν με λόγια και με εικόνα σε ορισμένες ιδιαίτερες στιγμές στη διάρκεια της θητείας της νέας διοίκησης. Και πρώτα απ’ όλα στη μεγάλη οργανωτική επιτυχία του Ευρωπαϊκού Τοπ 16, που διεξήχθη τον Σεπτέμβριο του 2021 στη Θεσσαλονίκη. Διοργάνωση-σταθμός για την ΕΦΟΕπΑ, που έδωσε και την ώθηση για τη διεκδίκηση κι άλλων διεθνών αγώνων. Επίσης, υπενθυμίστηκε η πρωτοποριακή παγκοσμίως κίνηση της ομοσπονδίας να οργανώνει δράση ανακύκλωσης με μπαλάκια της επιτραπέζιας αντισφαίρισης, στην οποία συμμετέχουν σωματεία από την Ελλάδα και την Κύπρο, όπως και το μεγάλο event με μαραθώνιο ειρήνης στη Βόρεια Ελλάδα, όπου είχε πάρει μέρος η ΕΦΟΕπΑ για να τιμήσει την Παγκόσμια Ημέρα του πινγκ πονγκ 2022, έχοντας τον Νίκο Γραμμένο μέσα στους 25 υποστηρικτές απ’ όλο τον κόσμο, που είχε επιλέξει το ITTF Foundation.

Μετά έγιναν οι απονομές των επάθλων στα σωματεία και τέλος η κοπή της πίτας απ’ όλα τα μέλη της διοίκησης, που ήταν στην αίθουσα. Οι τυχεροί, που θα έβρισκαν τα δύο φλουριά, παίρνουν δώρο από ένα voucher των 200 ευρώ, προσφορά του ταξιδιωτικού πρακτορείου Heraklio Travel. Μέχρι την ώρα σύνταξης του κειμένου είχε βρεθεί ο ένας τυχερός και είναι ο διεθνής αθλητής μας Κωνσταντίνος Κωνσταντινόπουλος. Τα Έπαθλα Ζευς έκαναν χορηγία όλα τα κύπελλα, στη μίνι δεξίωση που ακολούθησε υπήρχαν προϊόντα του Μακεδονικού Χαλβά και γενικά η ομοσπονδία ευχαρίστησε θερμά όλους τους χορηγούς για τη μεγάλη συμβολή τους στην πραγματοποίηση της γιορτής.

Μεταξύ άλλων επισήμων το «παρών» έδωσαν επίσης ο πρόεδρος της Επιτροπής Ολυμπιακής Προετοιμασίας και γενικός γραμματέας της ομοσπονδίας κωπηλασίας Γιάννης Καρράς, ο Πάρης Κοντέσης από το γραφείο του υφυπουργού Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη, ο πρόεδρος της επιτροπής μάρκετινγκ της ΕΟΕ Νίκος Ιατρού, η αντιπρόεδρος της ελληνικής ομοσπονδίας γκολφ Ανίτα Αποστολίδου, η πρώην γενική διευθύντρια της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού και πρωταθλήτρια επιτραπέζιας αντισφαίρισης Ιωάννα Μωραΐτου, το μέλος του διοικητικού συμβουλίου της Ελληνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής και της Εθνικής Αθλητικής Ομοσπονδίας Ατόμων Με Αναπηρίες Κώατας Σιάχος, το μέλος του διοικητικού συμβουλίου της ομοσπονδίας χάντμπολ Κώστας Σταματιάδης, ο πρόεδρος Ιωσήφ Σταυρακάκης και η σύμβουλος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Αθλητισμού Κωφών Σοφία Δαυλιάκου, ο πρόεδρος του Δ.Σ. του Πανελληνίου Συνδέσμου Υπαλλήλων Αθλητικών Σωματείων Άγγελος Κουλουριώτης, εκπρόσωποι από τις εταιρείες-χορηγούς της ομοσπονδίας κ.α.

ΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΠΟΥ ΠΗΡΑΝ ΤΑ ΕΠΑΘΛΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΣΤΙΣ ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ

Ο κατάλογος με τα σωματεία, που πήραν έπαθλα για τις διακρίσεις τους στα διασυλλογικά πρωταθλήματα έχει ως εξής (αναφέρονται αγωνιστική περίοδος, θέση και κατηγορία):

1. Α.Ο. ΠΕΥΚΗΣ

2016-17 3η ΘΕΣΗ Α1 ΑΝΔΡΩΝ

2. Α.Σ.Ε.Α. ΣΑΡΙΣΕΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

2016-17 3η ΘΕΣΗ Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

3. ΑΕ ΑΘΗΝΑ ΜΑΓΚΟΥΦΑΝΑΣ 2004

2018-19 3η ΘΕΣΗ Β’ ΕΘΝΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

2016-17 2η ΘΕΣΗ Α2 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

2016-17 3η ΘΕΣΗ Α2 ΑΝΔΡΩΝ

2017-18 3η ΘΕΣΗ Α2 ΑΝΔΡΩΝ

2019-20 2η ΘΕΣΗ Β ΕΘΝΙΚΗ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΑΤΤΙΚΗΣ

4. ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΝΕΑΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ

2019-20 3η ΘΕΣΗ Β ΤΟΠΙΚΟ ΑΝΔΡΩΝ ΑΤΤΙΚΗΣ

2021-22 3η ΘΕΣΗ Α ΤΟΠΙΚΟ ΑΝΔΡΩΝ ΑΤΤΙΚΗΣ

2016-17 3η ΘΕΣΗ Β’ ΑΤΤΙΚΗΣ ΑΝΔΡΩΝ

5. ΑΕ ΠΟΝΤΙΩΝ ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ ΑΤΤΙΚΗΣ

2017-18 3η ΘΕΣΗ Α’ ΑΤΤΙΚΗΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

6. ΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΑΣ

2016-17 1η ΘΕΣΗ Γ’ ΑΤΤΙΚΗΣ ΑΝΔΡΩΝ

2017-18 2η ΘΕΣΗ Β’ ΑΤΤΙΚΗΣ ΑΝΔΡΩΝ

2021-22 1η ΘΕΣΗ Β ΤΟΠΙΚΟ ΑΝΔΡΩΝ ΑΤΤΙΚΗΣ

7. ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤ/ΛΕΩΣ

2016-17 2η ΘΕΣΗ Α’ ΑΤΤΙΚΗΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

2016-17 3η ΘΕΣΗ Β’ ΕΘΝΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗΣ ΑΝΔΡΩΝ

2017-18 1η ΘΕΣΗ Α2 ΑΝΔΡΩΝ

2017-18 2η ΘΕΣΗ Β’ ΕΘΝΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

2018-19 1η ΘΕΣΗ Α1 ΑΝΔΡΩΝ

2018-19 1η ΘΕΣΗ Β’ ΕΘΝΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

8. ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΑΡΕΑ

2016-17 1η ΘΕΣΗ Β’ ΕΘΝΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

2019-20 2η ΘΕΣΗ Β ΤΟΠΙΚΟ ΑΝΔΡΩΝ ΑΤΤΙΚΗΣ

9. ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΙΓΥΠΤΙΩΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

2016-17 2η ΘΕΣΗ Γ’ ΑΤΤΙΚΗΣ ΑΝΔΡΩΝ

2021-22 3η ΘΕΣΗ Β ΤΟΠΙΚΟ ΑΝΔΡΩΝ ΑΤΤΙΚΗΣ

10. ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΛΦΑ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

2016-17 1η ΘΕΣΗ Α2 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

2016-17 1η ΘΕΣΗ Β’ ΑΤΤΙΚΗΣ ΑΝΔΡΩΝ

2017-18 1η ΘΕΣΗ Α’ ΑΤΤΙΚΗΣ ΑΝΔΡΩΝ

2018-19 2η ΘΕΣΗ Β’ ΕΘΝΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗΣ ΑΝΔΡΩΝ

2019-20 3η ΘΕΣΗ Β ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΔΡΩΝ ΑΤΤΙΚΗΣ

11. ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΖΩΓΡΑΦΟΥ

2019-20 2η ΘΕΣΗ Α ΤΟΠΙΚΟ ΑΝΔΡΩΝ ΑΤΤΙΚΗΣ

12. ΑΝΠΟ ΑΜΟΡΓΟΥ

2019-20 3η ΘΕΣΗ Α ΤΟΠΙΚΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΑΤΤΙΚΗΣ

13. ΑΟ ΑΝΘΟΥΠΟΛΗΣ

2019-20 1η ΘΕΣΗ Β ΤΟΠΙΚΟ ΑΝΔΡΩΝ ΑΤΤΙΚΗΣ

2021-22 1η ΘΕΣΗ Α ΤΟΠΙΚΟ ΑΝΔΡΩΝ ΑΤΤΙΚΗΣ

14. ΑΟ ΑΡΗΣ 2006

2016-17 2η ΘΕΣΗ Β’ ΑΤΤΙΚΗΣ ΑΝΔΡΩΝ

2017-18 3η ΘΕΣΗ Α2 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

2018-19 2η ΘΕΣΗ Α2 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

15. ΑΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΤΑΥΡΟΥ

2019-20 2η ΘΕΣΗ Β ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΔΡΩΝ ΑΤΤΙΚΗΣ

2016-17 1η ΘΕΣΗ Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

2016-17 1η ΘΕΣΗ Α’ ΑΤΤΙΚΗΣ ΑΝΔΡΩΝ

2017-18 2η ΘΕΣΗ Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

2018-19 1η ΘΕΣΗ Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

2018-19 3η ΘΕΣΗ Β’ ΕΘΝΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗΣ ΑΝΔΡΩΝ

16. ΑΟ ΔΑΦΝΗΣ-ΥΜΗΤΤΟΥ ΕΥ ΖΗΝ & ΑΘΛΗΣΗ

2021-22 2η ΘΕΣΗ Α ΤΟΠΙΚΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΑΤΤΙΚΗΣ

17. ΑΟ ΔΙΟΝΥΣΟΥ

2017-18 2η ΘΕΣΗ Β’ ΕΘΝΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗΣ ΑΝΔΡΩΝ

18. ΑΟ ΕΑ ΑΘΗΝΑ ΝΕΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ

2017-18 1η ΘΕΣΗ Α’ ΑΤΤΙΚΗΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

19. ΑΟ ΖΗΝΩΝ ΓΛΥΦΑΔΑΣ

2016-17 2η ΘΕΣΗ Β’ ΕΘΝΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗΣ ΑΝΔΡΩΝ

2016-17 3η ΘΕΣΗ Α’ ΑΤΤΙΚΗΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

20. ΑΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ 2001

2021-22 1η ΘΕΣΗ Β ΕΘΝΙΚΗ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΑΤΤΙΚΗΣ

2019-20 3η ΘΕΣΗ Β ΕΘΝΙΚΗ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΑΤΤΙΚΗΣ

21. ΑΟ ΙΛΙΣΣΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

2017-18 2η ΘΕΣΗ Γ’ ΑΤΤΙΚΗΣ ΑΝΔΡΩΝ

2018-19 1η ΘΕΣΗ Β’ ΑΤΤΙΚΗΣ ΑΝΔΡΩΝ

22. ΑΟ ΚΗΠΟΥΠΟΛΗΣ

2017-18 1η ΘΕΣΗ Γ’ ΑΤΤΙΚΗΣ ΑΝΔΡΩΝ

2018-19 2η ΘΕΣΗ Β’ ΑΤΤΙΚΗΣ ΑΝΔΡΩΝ

23. ΑΟ ΚΟΡΩΝΙΔΑ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ

2017-18 3η ΘΕΣΗ Β’ ΑΤΤΙΚΗΣ ΑΝΔΡΩΝ

2018-19 1η ΘΕΣΗ Α’ ΑΤΤΙΚΗΣ ΑΝΔΡΩΝ

24. ΑΟ ΝΕΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ

2017-18 2η ΘΕΣΗ Α’ ΑΤΤΙΚΗΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

2019-20 1η ΘΕΣΗ Β ΕΘΝΙΚΗ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΑΤΤΙΚΗΣ

25. ΑΟ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ

2017-18 1η ΘΕΣΗ Β’ ΑΤΤΙΚΗΣ ΑΝΔΡΩΝ

2018-19 2η ΘΕΣΗ Α’ ΑΤΤΙΚΗΣ ΑΝΔΡΩΝ

26. ΑΟ ΤΑΤΑΥΛΑ

2017-18 2η ΘΕΣΗ Α1 ΑΝΔΡΩΝ

27. ΑΟ ΤΕΛΑΜΩΝ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ

2021-22 2η ΘΕΣΗ Β ΕΘΝΙΚΗ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΑΤΤΙΚΗΣ

2017-18 3η ΘΕΣΗ Β’ ΕΘΝΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

2018-19 2η ΘΕΣΗ Β’ ΕΘΝΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

28. ΑΟ ΦΟΙΝΙΞ ΑΓΙΑΣ ΣΟΦΙΑΣ ΠΕΙΡΑΙΑ

2017-18 1η ΘΕΣΗ Β’ ΕΘΝΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗΣ ΑΝΔΡΩΝ

2017-18 3η ΘΕΣΗ Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

2018-19 3η ΘΕΣΗ Α2 ΑΝΔΡΩΝ

29. ΑΣ ΑΤΛΑΝΤΑΣ ΑΓΙΑΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ

2017-18 3η ΘΕΣΗ Α’ ΑΤΤΙΚΗΣ ΑΝΔΡΩΝ

2019-20 1η ΘΕΣΗ Α ΤΟΠΙΚΟ ΑΝΔΡΩΝ ΑΤΤΙΚΗΣ

2018-19 2η ΘΕΣΗ Α’ ΑΤΤΙΚΗΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

30. ΑΣ ΙΦΙΤΟΣ ΠΑΤΡΩΝ

2017-18 2η ΘΕΣΗ Α2 ΑΝΔΡΩΝ

31. ΑΣ ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟΣ

2018-19 3η ΘΕΣΗ Γ’ ΑΤΤΙΚΗΣ ΑΝΔΡΩΝ

32. ΑΣ ΠΕΡΑ

2018-19 2η ΘΕΣΗ Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

33. ΑΣ ΠΚΔ ΤΑΥΡΟΥ

2018-19 1η ΘΕΣΗ Α2 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

34. ΑΣ ΠΡΟΟΔΟΣ ΒΟΥΤΖΑΣ ΡΑΦΗΝΑΣ

2021-22 2η ΘΕΣΗ Α ΤΟΠΙΚΟ ΑΝΔΡΩΝ ΑΤΤΙΚΗΣ

35. ΑΣ ΡΑΔΑΜΑΝΘΥΣ

2021-22 1η ΘΕΣΗ Α ΤΟΠΙΚΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΑΤΤΙΚΗΣ

2021-22 2η ΘΕΣΗ Β ΤΟΠΙΚΟ ΑΝΔΡΩΝ ΑΤΤΙΚΗΣ

36. ΑΣ ΤΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ

2018-19 3η ΘΕΣΗ Α’ ΑΤΤΙΚΗΣ ΑΝΔΡΩΝ

2019-20 1η ΘΕΣΗ Β ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΔΡΩΝ ΑΤΤΙΚΗΣ

37. ΑΣΕΑ ΚΑΒΑΛΑΣ

2017-18 2η ΘΕΣΗ Α2 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

38. Γ.Α.Ο. ΠΕΙΡΑΙΑ 2016-17 3η ΘΕΣΗ Α’ ΑΤΤΙΚΗΣ ΑΝΔΡΩΝ

2017-18 1η ΘΕΣΗ Α2 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

2017-18 3η ΘΕΣΗ Β’ ΕΘΝΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗΣ ΑΝΔΡΩΝ

39. ΓΥΜΝ.ΑΘΛΗΤ.ΣΥΛΛ. Η ΕΛΕΥΣΙΣ

2016-17 1η ΘΕΣΗ Β’ ΕΘΝΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗΣ ΑΝΔΡΩΝ

2018-19 1η ΘΕΣΗ Α’ ΑΤΤΙΚΗΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

2018-19 2η ΘΕΣΗ Α2 ΑΝΔΡΩΝ

2021-22 3η ΘΕΣΗ Β ΕΘΝΙΚΗ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΑΤΤΙΚΗΣ

40. ΓΑΣ ΧΟΛΑΡΓΟΥ

2018-19 2η ΘΕΣΗ Γ’ ΑΤΤΙΚΗΣ ΑΝΔΡΩΝ

41. ΓΥΜΝ.ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΡΗΣ ΒΟΥΛΑΣ

2019-20 2η ΘΕΣΗ Α ΤΟΠΙΚΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΑΤΤΙΚΗΣ

2016-17 2η ΘΕΣΗ Β’ ΕΘΝΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

42. ΓΣ ΜΑΚΑΜΠΗ

2018-19 1η ΘΕΣΗ Γ’ ΑΤΤΙΚΗΣ ΑΝΔΡΩΝ

43. ΓΥΜ.ΟΜ.ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥΟ ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΛΑΣΚΑΣ

2016-17 3η ΘΕΣΗ Β’ ΕΘΝΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

44. ΓΥΜΝ.ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΝΙΚΑΙΑΣ Ο ΑΡΗΣ

2016-17 2η ΘΕΣΗ Α2 ΑΝΔΡΩΝ

2018-19 3η ΘΕΣΗ Α’ ΑΤΤΙΚΗΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

2021-22 3η ΘΕΣΗ Α ΤΟΠΙΚΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΑΤΤΙΚΗΣ

45. ΓΥΜΝ.ΣΥΛ.ΘΕΣ/ΚΗΣ Ο ΗΡΑΚΛΗΣ

2016-17 2η ΘΕΣΗ Α1 ΑΝΔΡΩΝ

46. ΔΗΜ. ΑΘΛΗΤ.ΟΜΙΛΟΣ ΚΑΜΑΤΕΡΟΥ

2016-17 3η ΘΕΣΗ Γ’ ΑΤΤΙΚΗΣ ΑΝΔΡΩΝ

47. ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗ ΒΟΧΑΣ

2018-19 1η ΘΕΣΗ Α2 ΑΝΔΡΩΝ

48. ΜΟΥΣ.ΓΥΜΝ.ΣΥΛΛ.ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΕΩΣ

2016-17 3η ΘΕΣΗ Α2 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

49. ΝΕΑΝΙΚΗ ΕΣΤΙΑ ΜΕΓΑΡΙΔΟΣ

2017-18 3η ΘΕΣΗ Γ’ ΑΤΤΙΚΗΣ ΑΝΔΡΩΝ

50. ΟΜΙΛΟΣ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΕΩΣ ΧΑΝΙΩΝ

2016-17 1η ΘΕΣΗ Β’ ΕΘΝΙΚΗ ΛΧ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

2019-20 1η ΘΕΣΗ Α ΤΟΠΙΚΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΑΤΤΙΚΗΣ

2018-19 1η ΘΕΣΗ Β’ ΕΘΝΙΚΗ ΛΧ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

51. ΟΕΑ ΡΕΘΥΜΝΟΥ

2017-18 1η ΘΕΣΗ Β’ ΕΘΝΙΚΗ ΛΧ ΑΝΔΡΩΝ

2018-19 1η ΘΕΣΗ Β’ ΕΘΝΙΚΗ ΛΧ ΑΝΔΡΩΝ

52. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ

2016-17 1η ΘΕΣΗ Α1 ΑΝΔΡΩΝ

2016-17 2η ΘΕΣΗ Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

2017-18 1η ΘΕΣΗ Α1 ΑΝΔΡΩΝ

2017-18 1η ΘΕΣΗ Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

2018-19 2η ΘΕΣΗ Α1 ΑΝΔΡΩΝ

2018-19 3η ΘΕΣΗ Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

53. ΟΜΙΛΟΣ ΑΝΤ/ΣΕΩΣ ΑΘΛΟΠΑΙΔΙΩΝ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

2016-17 1η ΘΕΣΗ Β’ ΕΘΝΙΚΗ ΛΧ ΑΝΔΡΩΝ

54. ΟΦ ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ

2017-18 2η ΘΕΣΗ Α’ ΑΤΤΙΚΗΣ ΑΝΔΡΩΝ

55. ΠΑΓΧΙΑΚΟΣ ΓΣ

2017-18 1η ΘΕΣΗ Β’ ΕΘΝΙΚΗ ΛΧ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

56. ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ Α.Ο.

2016-17 1η ΘΕΣΗ Α2 ΑΝΔΡΩΝ

2016-17 1η ΘΕΣΗ Α’ ΑΤΤΙΚΗΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

2017-18 1η ΘΕΣΗ Β’ ΕΘΝΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

2017-18 3η ΘΕΣΗ Α1 ΑΝΔΡΩΝ

2018-19 3η ΘΕΣΗ Α1 ΑΝΔΡΩΝ

2018-19 3η ΘΕΣΗ Α2 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

57. ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΑΟ ΧΙΟΥ

2019-20 1η ΘΕΣΗ Β’ ΕΘΝΙΚΗ ΛΧ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

58. ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΜΥΡΝΗΣ

2018-19 1η ΘΕΣΗ Β’ ΕΘΝΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗΣ ΑΝΔΡΩΝ

2016-17 2η ΘΕΣΗ Α’ ΑΤΤΙΚΗΣ ΑΝΔΡΩΝ

59. ΡΟΥΦ 80

2018-19 3η ΘΕΣΗ Β’ ΑΤΤΙΚΗΣ ΑΝΔΡΩΝ

60. ΦΕΣ ΚΑΝΤΖΑ

2019-20 3η ΘΕΣΗ Α ΤΟΠΙΚΟ ΑΝΔΡΩΝ ΑΤΤΙΚΗΣ

61. ΩΡΙΩΝ ΑΠΌ ΧΙΟΥ

2021-22 1η ΘΕΣΗ Β ΕΘΝΙΚΗ ΛΟΙΠΗΣ ΧΩΡΑΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Keywords
champions league, ολυμπιακοί αγώνες, σας ευχαριστώ, για μας, β εθνικη, ευ ζην, ηνία, ελλαδα, νέα, league, ολυμπιακος, εοε, ευκολα, μηνυματα, τιμ, συμμετοχή, δραση, παναθηναικος, europe, αλεξανδρουπολη, αθηνα, ΑΠΘ, θεσσαλονικη, κυπρος, voucher, προσφορες, travel, γκολφ, εθνικη, ενωση, αλφα, ζωγραφου, αρης, ζηνων, ηρακλειο, φοινιξ, πκδ, εστια, οεα, ρουφ, εθνικη τραπεζα, κινηση στους δρομους, αποτελεσματα περιφερειακων εκλογων, ομαδα διας, παγκόσμια ημέρα της γυναίκας 2012, δωρο πασχα, ηρακλης, βασεις πανελληνιων, βαθμολογιες πανελληνιων 2011, Καλή Χρονιά, πανελληνιες 2012, δωρο πασχα 2012, η ημέρα της γης, κωστας καρρας, σταυροι, αποτελεσματα πανελληνιων 2012, αλλαγη ωρας 2012, τελος του κοσμου, φορολογια 2013, γιορτη σημερα, η ζωη, ξανα, κοινωνια, voucher, βιντεο, ηνία, αλφα, βημα, γωνια, δουλεια, εθνικη, ζηνων, θαρρος, ιωσηφ, καριερα, ονειρο, περιοδος, πκδ, το βημα, υγεια, υψος, φωτογραφιες, ωθηση, ωρα, αγωνες, αυξηση, αλγερια, απλα, ατμοσφαιρα, αφορμη, β εθνικη, βορεια, βραδια, γεγονος, γινει, γινεται, γκιωνης, γονεις, διαστημα, δυναμη, δυστυχως, διψα, διοικηση, δομη, δωρο, ευλογια, εγινε, εδρανα, ευκαιρια, ευκολα, αιθουσα, ευρω, ειπε, υπαρχει, ελισαβετ, ελσα, ενημερωση, εξετασεις, εξελιξη, εξι, εοε, επιτυχια, εστια, ετων, ευ ζην, εναυσμα, εφυγε, ζερβας, ζησης, ζωη, ζωγραφου, ιδιο, ηλικια, ιντερνετ, υπηρχαν, η τελετη, εικονα, ιωαννα, γκολφ, κινηση, κυπελλο, κωφων, λαθη, λογια, λογο, μηνυματα, μινι, μειωση, μικρο, μορια, μαρια, μυαλο, νικο, νομικη αθηνων, νομικη, ξεκινημα, ομαδα, παντα, οεα, οικογενεια, παιδια, παμε, παρισι, πιτας, πινακες, προβληματα, πρωταγωνιστες, ρουφ, σας ευχαριστώ, συνεχεια, σειρα, συγχαρητηρια, συμμετοχή, σοφια, σωματειο, ταση, τεως, τιμη, τιμ, τιτλος, υμηττού, φυσικα, φοινιξ, φορολογια, φορα, χαντμπολ, ξενια, χρηστος, χαρα, κωνσταντινος, βηματα, εμφαση, ενωση, europe, για μας, γιορτη, χωρα, ιδιαιτερα, κωστας, league, μπροστα, ομαδες, ουγγαρεζα, travel, σπυρος, τυχερος, θελω να, θεσεις, βεβαιως
Τυχαία Θέματα