Ολυμπιακός: Παιχνίδι για εγωιστές!

Οι παίκτες του Ολυμπιακού γνωρίζουν ακριβώς τι παιχνίδι έχουν να διαχειριστούν απόψε το βράδυ (20.30, MC LIVE Novasports.gr) για την 24η αγωνιστική της Stoiximan Super League. Το συζήτησαν τις προηγούμενες ημέρες και χθες ακόμα περισσότερο στο Αθλητικό Κέντρο του Ρέντη συμφωνώντας

πως πρόκειται για ένα ντέρμπι στο οποίο όλα συμπυκνώνονται σε μία φράση “νίκη ή νίκη”. Ο Μίτσελ και οι παίκτες του συζήτησαν για τους κινδύνους της αναμέτρησης με τον Παναθηναϊκό και ανέλυσαν διεξοδικά το αγωνιστικό πλάνο σε άμυνα και επίθεση. Ο Ισπανός τεχνικός ζήτησε να μεταμορφωθεί σε προτέρημα η αδυναμία των τελευταίων ματς και ο Ολυμπιακός να είναι το αφεντικό απ’ το πρώτο λεπτό του ματς.

Παράλληλα οι παίκτες των πρωταθλητών θα πρέπει να παρουσιάσουν υψηλή συγκέντρωση και προσήλωση στο ανασταλτικό πλάνο στη μεσαία γραμμή και στα άκρα, ελαχιστοποιώντας τους κινδύνους που θα φτάνουν στα “ερυθρόλευκα” καρέ μέσω της αλλοίωσης των ποιοτικών στοιχείων των “πράσινων”. Είναι ένα ντέρμπι φτιαγμένο για εγωιστές, για παίκτες που νιώθουν “θιγμένοι” απ’ την εξέλιξη της σεζόν. Οι παίκτες γνωρίζουν πως πρόκειται για παιχνίδι στο οποίο δεν υπάρχει επιλογή αποτελέσματος, ούτε περιθώριο για ελαστική προσέγγιση.

Η ψυχολογία είναι καλή μετά τα τελευταία αποτελέσματα, ωστόσο υπάρχει πείσμα για να εμφανιστεί ο Ολυμπιακός όπως πρέπει σ’ ένα μεγάλο ντέρμπι και επιτέλους να δείξει καλό πρόσωπο σε παιχνίδι υψηλών απαιτήσεων βαθμολογικά και πνευματικά. Ο Ολυμπιακός διαθέτει ισχυρές προσωπικότητες σε κάθε γραμμή και ορισμένοι παίκτες θα βγουν μπροστά για να έρθει η νίκη. Πασχαλάκης, Σωκράτης, Εμβιλά και Χάμες θα συνθέσουν τον αγωνιστικό κορμό που θ’ αναλάβει να διατηρήσει τον “ηλεκτρισμό” στον αγωνιστικό χώρο.

Ο Μίτσελ θέλει πολύ τη νίκη στο συγκεκριμένο ματς για προσωπικούς λόγους, αλλά και για ν’ αλλάξει εντελώς το κλίμα πριν από τα συνεχόμενα ματς με την ΑΕΚ για κύπελλο και πρωτάθλημα. Είναι το δικό του στοίχημα και το “do or die” παιχνίδι της δεύτερης θητείας του στο λιμάνι.

Keywords
Τυχαία Θέματα