Πήρε Ντελατόρε ο ΑΠΟΕΛ

Ολοκληρώθηκαν οι επαφές ανάμεσα στον ΑΠΟΕΛ και την Ατλέτικο Παραναένσε για την απόκτηση του Γκιγιέρμε Ντελατόρε. Οι δύο ομάδες έχουν υπογράψει διετή συμφωνία, η οποία περιλαμβάνει μεταξύ άλλων την ανταλλαγή ποδοσφαιριστών και απόψεων προπονητικών μεθόδων.

Στο πλαίσιο αυτό, η βραζιλιάνικη ομάδα έχει προτείνει στους πρωταθλητές Κύπρου τον 25χρονο Βραζιλιάνο επιθετικό, που αγωνίζεται δανεικός στην Σουπχαμούρι της Ταϊλάνδης από το 2016. Ο
απολογισμός του μέχρι στιγμής είναι 48 συμμετοχές/24 γκολ.

Σκόραρε για τελευταία φορά στις 11 Νοεμβρίου. Από τον ΑΠΟΕΛ επιβεβαιώνεται η συμφωνία και τις επόμενες ημέρες ο Βραζιλιάνος επιθετικός θα ταξιδέψει στην Κύπρο για να περάσει από τη διαδικασία των εργομετρικών και ιατρικών εξετάσεων και θα βάλει την υπογραφή του σε συμβόλαιο συνεργασίας.

Ο Ντελατόρε άρχισε την επαγγελματική του καριέρα στην Ιντερνασιονάλ. Το 2012 πήγε στην Πόρτο, αλλά είχε συμμετοχές μόνο με την β' ομάδα. Το 2013 πήρε μεταγραφή στην Ατλέτικο Παρανανένσε. Έπαιξε σε 48 ματς και σκόραρε 7 φορές. Την περίοδο 2013-14 παραχωρήθηκε δανεικός στην αγγλική ΚΠΡ, αλλά δεν πήρε χρόνο συμμετοχής σε επίσημα ματς.
Keywords
Τυχαία Θέματα