Πινγκ Πονγκ: Έχασε 3-0 στον πρώτο τελικό του Europe Cup η Μπογκόρια του Γκιώνη, τα δίνει όλα στη ρεβάνς για την ανατροπή

Αγωνίστηκε εντός έδρας και πλέον θα τα δώσει όλα στη μεθαυριανή (Σαββάτου 27/04) ρεβάνς για την ανατροπή και το τρόπαιο. Κοντά στις τρεις ώρες κράτησε το μεγάλο παιχνίδι στο Γκρότζισκ και ανέδειξε όλη τη γοητεία του αγωνίσματος και της επιτραπέζιας αντισφαίρισης. Ο Γκιώνης στο φινάλε και οι συμπαίκτες του νωρίτερα κάμφθηκαν στους 6 πόντους του 5ου σετ, δηλαδή έχασαν στα τρία επί μέρους ματς έναν τελικό, στον οποίο κάλλιστα θα μπορούσαν εκείνοι να επικρατήσουν με το ίδιο σκορ! Ο καθοριστικός δεύτερος τελικός έχει οριστεί για τις 18:00 ώρα Ελλάδας

μεθαύριο στην έδρα της Ντζιάλντοβο και θα μεταδοθεί κι αυτός ζωντανά από την πλατφόρμα της ETTU TV (K.S. Dekorglass Dzialdowo – KS Dartom Bogoria Grodzisk Mazowiecki).

Η αίθουσα της Μπογκόρια γέμισε από κόσμο. Τον αγώνα παρακολούθησαν και δεκάδες φίλοι της Ντζιάλντοβο και δημιουργήθηκε πολύ ζεστή ατμόσφαιρα με τύμπανα, μουσική και συνεχείς επευφημίες. Όλα τα ματς πήγαν στα πέντε σετ, όλα κρίθηκαν στις λεπτομέρειες σε μία ακόμα ισορροπημένη αναμέτρηση των κορυφαίων κλαμπ της χώρας.

Η πρωταθλήτρια Πολωνίας σαφώς έχει πιο δύσκολο έργο πια, ωστόσο τίποτα δεν έχει χαθεί και στον δεύτερο αγώνα θα κυνηγήσει μια νίκη, που θα στείλει την υπόθεση του τίτλου στο golden match. Στον τρίτο τελικό της καριέρας του σε Ευρωπαϊκό Κύπελλο ομάδων ο Γκιώνης (νούμερο 92 στην τρέχουσα παγκόσμια κατάταξη) τοποθετήθηκε στη θέση 3.

Με το σκορ στο 0-2 για την Ντζιάλντοβο πάλεψε για την επικράτηση κόντρα στον Πολωνό Γιάκουμπ Ντίγιας (Νο 111) προκειμένου να διατηρήσει και την ομάδα του στη διεκδίκηση της νίκης. Σε συναρπαστικό αγώνα προηγήθηκε με 2-1 σετ, ενώ στο καθοριστικό 5ο σετ έκανε τέλεια αρχή με 3-0. Είδε όμως, τον αντίπαλος να παίρνει πέντε διαδοχικούς πόντους και τελικά ηττήθηκε στον «ξαφνικό θάνατο».

Αναλυτικά η εξέλιξη του αγώνα Μπογκόρια-Ντζιάλντοβο 0-3:

Μάρεκ Μπαντόφσκι-Κάι Κονίτσι 2-3 (7-11, 11-4, 13-11, 6-11, 5-6)

Μίλος Ρετζίμσκι-Τζόναθαν Γκροθ 2-3 (11-9, 13-11, 8-11, 4-11, 4-6)

Παναγιώτης Γκιώνης-Γιάκουμπ Ντίγιας 2-3 (8-11, 14-12, 11-9, 8-11, 5-6)

Keywords
Τυχαία Θέματα
Πινγκ Πονγκ, Έχασε 3-0, Europe Cup, Μπογκόρια, Γκιώνη,pingk pongk, echase 3-0, Europe Cup, bogkoria, gkioni