Μπράιτον – Μάντσεστερ Σίτι 0-4: Με τεσσάρα πλησίασε στον πόντο (highlights)


Η Μάντσεστερ Σίτι συνέχισε το νικηφόρο σερί με εντυπωσιακό τρόπο, κατακτώντας μια εξαιρετική νίκη εκτός έδρας εναντίον της Μπράιτον με σκορ 4-0. Με τη νίκη αυτη η Σίτι μείωσε τη διαφορά από την πρωτοπόρο Άρσεναλ στον έναν μόλις πόντο, έχοντας και ένα παιχνίδι λιγότερο.

Η Σίτι καθάρισε τη νίκη από το πρώτο ημίχρονο, επιδεικνύοντας έναν ασταμάτητο πνεύμα επίθεσης και αποφασιστικότητας. Η ομάδα του Γκουαρδιόλα βρέθηκε μπροστά στο σκορ με 3-0, δείχνοντας ξεκάθαρα τις προθέσεις της για την επίτευξη του αποτελέσματος. Με άψογη οργάνωση και επιθετική αποτελεσματικότητα, η Μάντσεστερ

Σίτι απέδειξε για μια ακόμη φορά την ποιότητα και το ταλέντο της. Ο Ντε Μπρόινε άνοιξε το σκορ στο 17’, ενώ ο Φόντεν πήρε τη σκυτάλη στο σκοράρισμα στέλνοντας δυο φορές την μπάλα στα δίχτυα μέσα σε οκτώ λεπτά (26’, 34). Το τελικό 0-4 διαμόρφωσε ο Χούλιαρη Άλβαρες στο 62’. 

Αυτή η νίκη είναι ένα σημαντικό βήμα για τη Σίτι προς τον τίτλο, δείχνοντας πως είναι πανέτοιμη να διεκδικήσει την κορυφή αυξάνοντας παράλληλα και την πίεση στην Άρσεναλ.

Keywords
Τυχαία Θέματα