Πιέζει για να φύγει ο Φεκίρ

Ο Ναμπίλ Φεκίρ πιέζει την Λιόν να αποχωρήσει από τη Γαλλία και να μετακομίσει στην Αγγλία και την Λίβερπουλ. Ο ποδοσφαιριστής ήταν έτοιμος να μεταβεί στο Λίβερπουλ ώστε να περάσει ιατρικές εξετάσεις με τους ''κόκκινους'' να πληρώνουν 53 εκατομμύρια λίρες στην Λιόν για τα επόμενα πέντε χρόνια και με εβδομαδιαίες απολαβές που θα αγγίζουν τις 120 χιλιάδες λίρες , όμως η μετεγγραφή χάλασε την τελευταία στιγμή. Ο γαλλικός σύλλογος με επίσημη ανακοίνωση του είπε πως οι διαπραγματεύσεις σταμάτησαν.
''Οι
διαπραγματεύσεις της Ολιμπίκ με την Λίβερπουλ σχετικά με την μετακίνηση του αρχηγού της ομάδας Ναμπίλ Φεκίρ και την Λίβερπουλ δεν ολοκληρώθηκαν με επιτυχία και η ομάδα αποφάσισε να βάλει ένα τέλος.''
''Η Λιόν είναι στην ευχάριστη πλέον θέση να υπολογίζει για τη νέα σεζόν τον αρχηγό της, που πραγματοποίησε εξαιρετική χρονιά βοηθώντας την ομάδα να βγει στα προκριματικά του Champions League.''
Σύμφωνα όμως με τελευταία ρεπορτάζ της αγγλικής ''Daily Mirror'' ο Γάλλος διεθνής μεσοεπιθετικός είναι έτοιμος να ταξιδέψει στην Αγγλία καθώς ο πρόεδρος της Λιόν , Ζαν Μισέλ Ολάς σκέφτεται σοβαρά να ξεκινήσει και πάλι τις διαπραγματεύσεις υπό άλλους όρους και είναι διατεθειμένος να ρίξει το ποσό.
Ο Φεκίρ που θα βρίσκεται στον πάγκο των ''τρικολόρ'' στον τελικό με την Κροατία, είναι αποφασισμένος να εκπληρώσει το όνειρο του και μάλιστα έχει ήδη συναντηθεί με τον μάνατζερ του δύο φορές κατά την παραμονή του στην Ρωσία προκειμένου να κρατήσει ζεστή την μετεγγραφή του στην Premier League αλλά βρίσκεται σε συχνή επικοινωνία με τον Ζαν Μισέλ Ολάς. ''Αγκάθι'' στην μετεγγραφή στέκεται και ο σοβαρός τραυματισμός που είχε ο Φεκίρ το 2015 (ρίξη χιαστών), αλλά και γενικότερα οι συχνοί μικροτραυματισμοί που έχει κατά καιρούς τα τελευταία χρόνια, έχοντας βάλει την ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ σε δεύτερες σκέψεις.

Εν τω μεταξύ η Λιόν ζητάει ανταλλάγματα σε περίπτωση που πουλήσει τον Φεκίρ, με τους Στάριτζ και Οριγκί να είναι υποψήφιοι ώστε να μετακομίσουν στο ''Championnat'' ως δανεικοί.....Το σίγουρο είναι πως ο ποδοσφαιριστής επιθυμεί να αποχωρήσει από την Λιόν και ο ατζέντης του Ζαν Πιέρ Μπάρνς, όπως και ο ίδιος ο Φεκίρ, το έχει ξεκαθάρισε στον ισχυρό άνδρα της Ολιμπίκ.
Τέλος,σε περίπτωση που μετακομίσει στην Premier League θα συναντήσει ως αντίπαλο τον παλιό του συμπαίκτη και παρτενέρ του στην επίθεση στην Λίον, Αλεξάντρ Λακαζέτ που από πέρσι αγωνίζεται στην Άρσεναλ.

.
Keywords
Τυχαία Θέματα