Ένα φαντασμαγορικό σόου για τον Κριστιάνο..

Ήταν αναμενόμενο η μεταγραφή της χρονιάς να γίνει κάτι περισσότερο από ένα «παραμυθένιο» σενάριο με το αστραπιαίο ταξίδι του Πορτογάλου πρίγκιπα στο.. παλάτι της «Μεγάλης Κυρίας» αφήνοντας πίσω του τα ανάκτορα της Ιβηρικής «βασίλισσας»!

Η φανέλα τείνει να εξελιχθεί σε αντικείμενο του πόθου για χιλιάδες οπαδούς της Γιούβε κι όχι μόνον!
Το πρώτο του αυτόγραφο, λέγεται από «κακές γλώσσες» πως.. «τρύπωσε» ήδη στον θαυμαστό κόσμο του e-bay (!) λίγες ώρες μετά την δημοσίευσή της!

Οι διακοπές του CR7 συνδυάστηκαν με την υπογραφή του στο νέο συμβόλαιο το οποίο θα τον κάνει πιο πλούσιο
κατά τουλάχιστον 60 εκατομμύρια ευρώ τα επόμενα τέσσερα χρόνια, ενώ το θέρετρό του έτυχε της μεγαλύτερης διαφήμισης λόγω των γεγονότων και της επίσκεψης σε αυτό του Ανδρέα Ανιέλι, γόνο της γνωστής οικογενείας!

Αυτός πλέον καλείται να διαχειριστεί τον αντίκτυπο της όλης ιστορίας.
Μια διαφαινόμενη απεργία στην FIAT – καθώς χιλιάδες εργαζόμενοι γκρίνιαξαν για το.. μεροκάματο του νέου τους εξ αγχιστείας «συναδέλφου» - αλλά και την λαχτάρα των οπαδών της Γιουβέντους να δούνε τον Πορτογάλο στο «σπίτι» τους!

Αυτή λοιπόν η υποδοχή οργανώνεται, σύμφωνα με πληροφορίες, ήδη στο Πιεμόντε κι όπως όλα δείχνουν δεν θα διαφέρει και πολύ από ένα «χολιγουντιανό» σόου στα στερεότυπα του λαοφιλούς αθλήματος!

Μια ανοιχτή εκδήλωση για το κοινό, και πόσοι θα χωρέσουν άραγε στο γήπεδο της Γιουβέντους, με τις τιμές που αξίζουν στον κορυφαίο αυτή τη στιγμή ποδοσφαιριστή του πλανήτη!
Ήδη στον Ιταλικό Τύπο γίνεται λόγος για μια «Επική Δευτέρα».. Σε λίγα 24ωρα δηλαδή οπότε και θα πραγματοποιηθεί με ιδιαίτερη λαμπρότητα η παρουσίαση του CR7.
Οι λεπτομέρειες θα γίνουν γνωστές στις επόμενες ημέρες, ίσως και ώρες!

Το μόνον σίγουρο είναι πως μετά τα όσα έχουν ακουστεί στην βιομηχανική ζώνη του Ιταλικού βορρά όπως και στα κλιμάκια του υπό ανασύνταξη - με γεωμετρική πρόοδο -θαυμαστού κόσμου του «Καμπιονάτο» άπαντες θέλουν και θα προσπαθήσουν για κάτι φαντασμογορικό!!
Εξάλλου ο Πορτογάλος πρίγκηπας ιππεύοντας την πιο ξακουστή «ζέβρα» του Παγκοσμίου ποδοσφαίρου το αξίζει!!
(Μια φωτογραφία από την μπουτίκ της Γιουβέντους)
Keywords
Τυχαία Θέματα