Πασκουάλ: «Στην καλύτερη στιγμή της η Μπαρτσελόνα»

Ο Τσάβι Πασκουάλ προειδοποίησε μιλώντας στην κάμερα του Novasports ότι ο Παναθηναϊκός Superfoods θα βρει αύριο απέναντί της την Μπαρτσελόνα στην καλύτερη στιγμή της στην σεζόν.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο τεχνικός των «πράσινων» στον Δημήτρη Καρύδα:

Για το αν το ματς θα είναι διαφορετικό σε σχέση με τον πρώτο γύρο: «Ελπίζω να είναι διαφορετικά
γιατί παίξαμε άθλια τότε. Τώρα είναι διαφορετική στιγμή, αλλά το ίδιο ισχύει και για την Μπαρτσελόνα. Ξεκίνησε πολύ καλά τη σεζόν απέναντί μας, όμως τώρα είναι στην καλύτερη στιγμή της. Παίζει πολύ καλά, έχει πολύ καλούς παίκτες και προπονητή. Δείχνει μεγάλη ποιότητα σε πάσα και σουτ. Θα είναι ένα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι».

Για την απουσία του Σεραφέν: «Είναι ένας παίκτης με απίστευτη ποιότητα, αλλά δεν έπαιξε ούτε με την ΤΣΣΚΑ και η Μπαρτσελόνα κέρδισε. Έχει πολλούς παίκτες και όλοι είναι υψηλής ποιότητας. Έχει εξαιρετικούς παίκτες στο 5 όπως ο Τόμιτς και ο Οριόλα, ακόμα και ο Κλαβέρ μπορεί να βοηθήσει εκεί. Έχει μεγάλο ρόστερ και έτσι όταν λείπει ένας παίκτης μπορούν να κρατήσουν την ίδια ποιότητα».

Για το αν είναι ιδιαίτερα γι' αυτόν τα παιχνίδια με την Μπαρτσελόνα: «Έχουν στην ομάδα ανθρώπους με τους οποίους είμαι φίλος και δούλεψα μαζί τους πολλά χρόνια. Ίσως στην Βαρκελώνη τα πράγματα είναι ιδιαίτερα, αλλά στην Αθήνα δεν το νιώθω τόσο αυτό. Αύριο είναι βραδιά Euroleague, με τον κόσμο στο πλευρό μας και ελπίζουμε να δώσουμε το καλύτερο».
Keywords
Τυχαία Θέματα