Οι μεν κάνουν λόγο συμφωνία, οι δε διαψεύδουν

Οι ιθύνοντες του ΠΑΟΚ υποστηρίζουν πως έχουν έρθει σε συμφωνία με τον Παναθηναϊκό για τον δανεισμό του Ροντρίγκο Μολέντο, παραχωρώντας τους Έργκους Κάτσε και Δημήτρη Κωνσταντινίδη. Από την πλευρά του «τριφυλλιού» ξεκαθαρίζεται πως δεν υπάρχει καμία συμφωνία ανάμεσα στις δυο πλευρές και πως συνεχίζονται οι συζητήσεις των δυο πλευρών.

Συγκεκριμένα, ο ΠΑΟΚ υποστηρίζει πως ο Βραζιλιάνος
κεντρικός αμυντικός θα μετακομίσει στη Θεσσαλονίκη, με τον "Δικέφαλο" του Βορρά να καταβάλει στον Παναθηναϊκό 200 χιλιάδες ευρώ και τους δυο παίκτες, χωρίς όμως να έχει ξεκαθαριστεί ακόμα το καθεστώς με το οποίο θα κατηφορίσουν στην Αθήνα. Ο Λούμπος Μίχελ φέρεται να βρίσκεται σε επαφές με τη διοίκηση της Ιντερνασιονάλ, προκειμένου να βρεθεί η «χρυσή τομή» και να παραμείνει ο παίκτης στην Τούμπα και μετά το καλοκαίρι.

Ο Μολέντο έχει έρθει σε προφορική συμφωνία με τη βραζιλιάνικη ομάδα για τριετές συμβόλαιο συνεργασίας. Οι «ασπρόμαυροι» υποστηρίζουν πως απομένει είναι να πέσουν οι υπογραφές μεταξύ των δυο πλευρών, ώστε να ολοκληρωθούν οι μετεγγραφές των τριών ποδοσφαιριστών.
Keywords
Τυχαία Θέματα