ΠΑΟΚ για φίλημα …

Την ευρύτερη νίκη τους ως τώρα στο πρωτάθλημα σημείωσαν οι ποδοσφαιριστές της Κ20 του ΠΑΟΚ, που έχοντας ως μεγάλο πρωταγωνιστή τον Γκαργκαλατζίδη, επιβλήθηκαν 6-0 της αντίστοιχης του Απόλλωνα Σμύρνης.

Οπως αναφέρει η επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας: «Οι Πάμπλο Γκαρσία και Μίροσλαβ Σνάουτσνερ παρέταξαν μία άκρως νεανική 11άδα κόντρα στην αθηναϊκή ομάδα με τον Συμεών Παπαδόπουλοκάτω από τα γκολποστ, τους Λύρατζη και Τσαούση στα άκρα της άμυνας, τους Μιχαηλίδη και Διαμαντή στα στόπερ, τους Τσιγγάρα, Μπαλογιάννη
και Χατζηστραβό στα χαφ με επιθετική τριάδα τους Τζοβάρα, Παπαδόπουλο Χ.και Γκαργκαλατζίδη.

Από το πρώτο λεπτό οι παίκτες του Δικεφάλου έκλεισαν τους φιλοξενούμενους στα καρέ τους και άρχισαν να σφυροκοπούν την αντίπαλη εστία. Στο πρώτο τέταρτο ο Τζοβάρας έχασε δύο καλές ευκαιρίες με ισάριθμες κεφαλιές μετά από γεμίσματα του Λύρατζη, ενώ ο Γκαργκλατζίδηςείδε στο 21′ τον αντίπαλο τερματοφύλακα να τον νικά σε τετ α τετ.

Δύο λεπτά μετά όμως ο νεαρός φορ με ωραία ατομική ενέργεια «χόρεψε» την αντίπαλη άμυνα και με άψογο τελείωμα άνοιξε το σκορ. Μέχρι να φτάσουμε στο τελευταίο δεκάλεπτο του πρώτου μέρους ο ΠΑΟΚ είχε μία φλύαρη υπεροχή χωρίς να δημιουργήσει πολλές ευκαιρίες, αλλά από το 35′ και μετά με ένα επιθετικό κρεσέντο κατάφερε να πάει στα αποδυτήρια με το σκορ στο 3-0.

Αρχικά οι αμυντικοί του Απόλλωνα έσωσαν σίγουρο γκολ, διώχνοντας την μπάλα πάνω στη γραμμή μετά από προσπάθεια του Χατζηστραβού, στην συνέχεια μετά από φάση διαρκείας η μπάλα έφτασε στον Τσιγγάρα ο οποίος εκτέλεσε για το 2-0, ενώ το τρίτο γκολ του Δικεφάλου πέτυχε ο Χατζηστραβός στο 44′ παίρνοντας το ριμπάουντ μετά από εντυπωσιακή επέμβαση του αντίπαλου γκολκίπερ, ο οποίος δύο λεπτά νωρίτερα είχε πραγματοποιήσει νέα μεγάλη διπλή απόκρουση.

Στο δεύτερο μέρος ο ρυθμός έπεσε αισθητά, με τους γηπεδούχους να ελέγχουν πλήρως τον ρυθμό, πριν αναλάβει δράση στο τελευταίο τέταρτο ο Γκαργκαλατζίδης και πετύχει τρία ακόμα γκολ, υπογράφοντας τον θρίαμβο της ομάδας του.

Στο 77′ με κεφαλιά μετά από φάουλ του Τσαούση έκανε το 4-0, στο 89′ με κοντινό πλασέ έφτασε στο χατ τρικ, ενώ στο 90′ ολοκλήρωσε το καρέ του και έγραψε το τελικό 6-0 με κεφαλιά μετά από σέντρα του Τζοβάρα.

Η σύνθεση του Δικεφάλου:

Παπαδόπουλος Σ., Διαμαντής (46′ Βουτσάς), Μιχαηλίδης, Λύρατζης, Τσιγγάρας, Τσαούσης, Παπαδόπουλος Χ. (61′ Δούμτσης), Μπαλογιάννης (61′ Μανιώτης), Γκαργκαλατζίδης, Χατζηστραβός, Τζοβάρας».
Keywords
Τυχαία Θέματα