Κονέ: «Δεν με φοβίζουν τα ματς με τον Ολυμπιακό» (video)

Ο Παναγιώτης Κονέ τόνισε πως δεν προβληματίζεται για τη συνέχεια της ομάδας και πως δεν τον φοβίζουν τα παιχνίδια με τον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά:

«Έπρεπε να αλλάξουμε τον τρόπο παιχνιδιού μας και να επιχειρήσουμε πλαγιοκοπήσεις, καθώς οι χαμηλές πάσες είναι δύσκολες σε έναν τέτοιο αγωνιστικό χώρο. Προσπαθήσαμε να ανοίξουμε την αντίπαλη άμυνα, αλλά δεν έβγαιναν από την περιοχή τους, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο,
δεν κάναμε κλασικές ευκαιρίες. Η Λάρισα αντιστάθηκε σωστά, εμείς παίξαμε το παιχνίδι μας, δεν βάλαμε γκολ από κάποιο στημένο που είναι πάντα κρίσιμα τέτοια παιχνίδια και το ματς έληξε 0-0. Δεν ήταν καλό το γήπεδο, ωστόσο αυτό δεν είανι δικαιολογία, δεν ρισκάραμε με κάθετες πάσες για να μην επιτρέψουμε αντεπιθέσεις.

Η ΑΕΛ έχει ψηλούς αμυντικούς, εμάς δεν μας αρέσει να παίζουμε με γεμίσματα, δεν είμαστε τέτοια ομάδα, πρέπει να βρούμε γκολ από στατικές φάσεις γιατί δεν γίνεται να σκοράρουμε μόνο κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού. Κερδίσαμε δεύτερες μπάλες, όμως η ΑΕΛ είχε ευκαιρίες, αυτή ήταν γενικά η εικόνα του ματς. Άλλαξαν λίγο και το σύστημά τους, με ένα αμυντικό χαφ, εμείς κάναμε το παιχνίδι που έπρεπε αλλά δεν μπορέσαμε να πετύχουμε γκολ. Δεν προβληματίζομαι, βλέπω πάθος από την ομάδα και το πως προπονείται, έχουμε ποιότητα, το ρόστερ και ξέρουμε τι μπορούμε να κάνουμε μέσα στο γήπεδο.

Το χειρότερό μας εκτός έδρας παιχνίδι ήταν στην Τρίπολη, όπου ήμασταν παθητικοί, έχουμε ακόμα 10-15 αγώνες μπροστά μας, η ομάδα πρέπει να βγάλει ποιότητα και αυτοπεποίθηση, ο δρόμος είναι μακρύς και προσωπικά δεν προβληματίζομαι για την αποψινή ισοπαλία. Προέχει η Τετάρτη και ο Ολυμπιακός δεν πρόκειται να κλειστεί πίσω όπως η ΑΕΛ, θα έχουμε χώρους να παίξουμε το ποδόσφαιρό μας, δεν μας φοβίζει ο Ολυμπιακός αλλά πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι σε παιχνίδια όπως αυτό με την Λάρισα. Θα γίνει ένα ωραίο παιχνίδι μεταξύ δύο ομάδων με ποιότητα και πάθος και να νικήσει ο καλύτερος.

Μια νίκη με τον Ολυμπιακό στο πρωτάθλημα θα μας δώσει ψυχολογία και την ισοβαθμία μαζί τους, ωστόσο δεν θα είναι αυτή η καθοριστική νίκη, έχουμε αρκετά παιχνίδια ακόμα μπροστά μας, θα παίξουμε με τον ΠΑΟΚ στην Θεσσαλονίκη, το σημαντικό είναι ότι φέτος γίνεται ένα ωραίο πρωτάθλημα, το οποίο διεκδικούν τρεις ομάδες, γίνονται παιχνίδια με ένταση, πάθος και σωστή διαιτησία. Μας εξιτάρει το ότι θα παίξουμε με την Ντιναμό Κιέβου, είναι τιμή για την Ελλάδα που συμμετέχουμε στον θεσμό, τα νοκ άουτ παιχνίδια είναι διαφορετικά αλλά εμείς πρέπει να τιμήσουμε την ομάδα με τον καλύτερό μας εαυτό.

Βρισκόμαστε ακόμα μέσα σε τρεις στόχους, είναι επίτευγμα αυτό με τους πολλούς Έλληνες παίκτες, θα προχωρήσουμε για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό με προσωπικότητα, αυτό είναι που χρειάζονται αγώνες όπως αυτός στο Καραϊσκάκη, θα είναι διαφορετικός από απόψε. Πρέπει να παίξεις το ποδόσφαιρο που ξέρεις, να βγάλεις την ποιότητά σου, αν το κάνεις δεν θα έχεις πρόβλημα. Χρειαζόμαστε εμπιστοσύνη και επιθετικότητα, να μην αλλάξουμε τον τρόπο και το στιλ μας. Είμαστε άνετοι, πάμε να κάνουμε το παιχνίδι μας την Τετάρτη και να το απολαύσουμε»
Keywords
Τυχαία Θέματα