Τσεκάρει Βελγομαροκινό στόπερ η ΑΕΚ (Pic)

Ένα ακόμα δημοσιεύμα, από την Ουγγαρία αυτή τη φορά, αποκαλύπτει μεταγραφικό στόχο της ΑΕΚ, η οποία κινείται για την απόκτηση του Σάμι Μαέ της Φερεντσβάρος.

Όπως αναφέρει tweet από την Ουγγαρία η ΑΕΚ έχει ως στόχο της τον 26χρονο διεθνή κεντρικό αμυντικό της

Φερεντσβάρος, με τον δημοσιογράφο Μπενσέ Μπονσάκ να γράφει σε tweet του πως «η ΑΕΚ Αθηνών έχει επίσημο ενδιαφέρον για τον Σάμι Μαέ. Ο παίκτης θέλει να φύγει, όμως ο σύλλογος θέλει να τον κρατήσει. Ο ελληνικός σύλλογος που ενδιαφέρεται είναι η ΑΕΚ και είναι πρόθυμη να δώσει αγώνα».

Exclusive: AEK Athens has now made an official bid for Samy Mmaee to Ferencváros.

The player wants to leave. But the club wants to keep him. Let's see how this goes.

This was the Greek club in question. AEK Athens are the most keen to get Mmaee but others in the race, too. https://t.co/4XWXnx6EmE pic.twitter.com/98eRGxJSRF

— Bence Bocsák (@BenBocsak) June 21, 2023

Ο Μαέόντως είναι από τους παίκτες που έχει εξετάσει σοβαρά η ΑΕΚ, αλλά οι πληροφορίες αναφέρουν πως δεν είναι η περίπτωση που έχει προχωρήσει η Ένωση για το κέντρο της άμυνάς της.

Ο Μαέ (ύψος 1.88) είναι έχει γεννηθεί στο Βέλγιο και με καταγωγή από το Μαρόκο. Στην Φερεντσβάρος ανήκει από τον Φεβρουάριο του 2021 και το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2024. Την περσινή σεζόν έπαιξε συνολικά σε 29 αγώνες έχοντας και δυο γκολ και μία ασίστ σε 2.335 λεπτά. Παίκτης με εμπειρία και στην Ευρώπη (πέρυσι έκανε 5 συμμετοχές στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ και έξι στους ομίλους του Γιουρόπα).

Keywords
Τυχαία Θέματα